2789
عنوان

بیاید بیاید

153 بازدید | 23 پست

بنظرتون برای عید که یه تعغیر و تحولی ایجاد کنم ناخن بکارم یا مژه؟؟؟؟ناخنای خودم خوبه مژه هم قبلا کاشتم خیلی سخته نگهداریش ولی بازم کرم دارم😑😑😑😑

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

مژه بهتره

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هيچ كدام دم عيد الكي گرون ميكنن 

اوف پ چیکار کنیم مردم دم عیدی میرن عمل میکنن ما ی کاشتم نکنیم 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
اوف پ چیکار کنیم مردم دم عیدی میرن عمل میکنن ما ی کاشتم نکنیم 

من ميخواستم يه رنگ مو بريزمم نميشه بخاطر بارداري طبيعيش قشنگ تره 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂
من ميخواستم يه رنگ مو بريزمم نميشه بخاطر بارداري طبيعيش قشنگ تره 

موهات دو رنگ شده ؟؟؟

ی دفه انقد اذیت شدم دونه دونه کندم همرو

لیفت و لمینیت کن طبیعی و نازه

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
ناخن بکار ی ریمل خوب بگیر😎

عمرن من مشتری پرو پا قرص ریمل استخری ام😂😂😂😂😂

اوووم رفتم  تو فکرش😁

من دو سه ماهه بفکرشم فعلا عملیش نکردم😁

موهات دو رنگ شده ؟؟؟

اره شيش ماه پيش هايلات كردم الان نصف زرد نصف قهويي نصف مشكي اصلا يه وضعي ١٦ فروردين عروسي داداشمه نميزارن رنگ كنم 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂