2777
2789
عنوان

آقا برگام 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 36 پست

نمیدونم ناراحت شی یا نه حالا هرچی 

دخترو پسر هرچقدرم بگن نههههه ما دوست ساده ایم نمیشه 

اصلا این تووجوده هر انسانیه که کم کم به جنس مخالفش علاقه پیدا کنه 

اصلا به هیچ عنوان دختر وپسر نمیتونن دوست عادی باشن 

بعد یه مدت مرزا و...اینا از بین میره 

امکانش هست منظوری داشته باشه ولی پسرا معمولا چیزایی میگن که منظور خاصی ندارن و دخترا خیلی پی ش رو میگیرن

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی منتظره که رابطتون کات بشه با اون آقاعه

ببین حتی ازم پرسید جوابت بله س اگه بیاد خواستگاریت؟

اخه بتوچه😐

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
نمیدونم ناراحت شی یا نه حالا هرچی دخترو پسر هرچقدرم بگن نههههه ما دوست ساده ایم نمیشه اصلا این تووجو ...

اره ولی من واقعا هیچ حسی ندارم بهش

اره ولی من واقعا هیچ حسی ندارم بهش

خب شما خودت نداری 

ممکنه اون واقعا داشته باشه 

دیدم که میگم 

یکی از فامیلامون برام تعریف میکرد 

حتی خودتو نیای بعد یه مدت کلا از رفاقت چیزی نمیمونه

یکم سعی کن کمرنگ کنی رفاقتتو آروم آروم دور شو که یکم به خودش بیاد اون خاطره و ذهنیتتون از هم دیگه از بین نره

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
از این دوست ها داشتم صمیمی بودیم اخر سر عاشق شد رید به دوستی خوبمون. هنوزم بهترین دوست دوران زندگیم ...

اره واقعا چراکنترل ندارن روخودشون.عاشق تو شد؟چطور فهمیدی

خب شما خودت نداری ممکنه اون واقعا داشته باشه دیدم که میگم یکی از فامیلامون برام تعریف میکرد حتی خودت ...

اره کلا دیر جواب میدم مثلا ۵ ۶ ساعت بعد

ساعت ۱۲ شب به بعد پسرا عوض میشن و به نوعی رفتار واقعی خودشون رو نشون میدن در ضمن اکثر پسرا با این تر ...

ن این کلا فرق نداره تایمش

پس پیگیر نباش خودت حس کردی ازت خوشش میاد ولش کنباهاش بیرونم میری؟

دوبار فقط

بیشتر پیچوندمش

ارتباط زیادتر شه وابستگی شدیدتر میشه

اره کلا دیر جواب میدم مثلا ۵ ۶ ساعت بعد

نه کم کم فاصله بگیر دیر جواب دادن که ربطی نداره 

یچیزی بگم خیلی آشنا میزنی اسمتم که سوداس 

فککنم میشناسمت 

نه کم کم فاصله بگیر دیر جواب دادن که ربطی نداره یچیزی بگم خیلی آشنا میزنی اسمتم که سوداس فککنم میشنا ...

پس چیکار کنم وقتی پیگیرمه اخه نمیشه ک بیشعور باشم تازه تودانشگاه میبینمش

واقعااا کییی خودت منوو کجا میشناسی😂

پس چیکار کنم وقتی پیگیرمه اخه نمیشه ک بیشعور باشم تازه تودانشگاه میبینمشواقعااا کییی خودت منوو کجا م ...

ععع نه خب دانشگاهی باشی نمیشناسمت 

میدونم 

اگه باز دیدی واقعا داره کارایی میکنه حرفایی که میزنه جوریه دوباره براش مشخص کن وصحبت کن باهاش