ااااااsevda مدیر عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 12745 عنوان آقا برگام 😂 | مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 36 پست یه پسر بهش بگی شبت زیبابگه مثل تو منظوری داره کراشه روت؟دوست صمیمیه و قبلا همه چیز و روشن کردیم و گفته چند بار حسی نداره و دوست هم دیگه ایم یه رابطه دوستانهولی تاپیک قبلمم ببینین چی گفتهو امشبم اینو گفتیه دوست عادی هم عادیه اینو بگه؟ اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀 1404/05/11 | 00:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ااااااsevda مدیر استارتر عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 12745 ععع نه خب دانشگاهی باشی نمیشناسمت میدونم اگه باز دیدی واقعا داره کارایی میکنه حرفایی که میزنه جوریه ... پس چطور حس کردی ک منو میشناسی؟دقیقا چشم حتما اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
gandmak عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7017 پس چطور حس کردی ک منو میشناسی؟دقیقا چشم حتما اسمتون و اینکه دوستی با پسر و اینا تو فامیلمون هست 😅ولی خب یازدهم هست فامیلمون هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
hani_fn عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 2194 اره واقعا چراکنترل ندارن روخودشون.عاشق تو شد؟چطور فهمیدی آره خودش گفت گریه میکرد التماس که نرو من مجبور شدم کات شم باهاش کامل. هیچوقت یادم نمیره روز آخری مرد گنده جلو کافه نشسته بود هی لباسمو میگرفت با گریه نرو😑😵💫 تموم نکن. .هنوزم باورم نمیشه چه جوری انقدر دوسم داشت فکر کنم اه اون منو گرفت بعدش دهنم سرویس شد
ااااااsevda مدیر استارتر عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 12745 آره خودش گفت گریه میکرد التماس که نرو من مجبور شدم کات شم باهاش کامل. هیچوقت یادم نمیره روز آخری مرد ... یاخدا شانس من باشه منم همین میشم😂 اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
serendipiti555 عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 7564 با پسر دوست معمولی ای که چی؟اگه ازش مطمئن نیستی ولش کن