2777
2789
عنوان

خود درمانی😣

307 بازدید | 21 پست

سلام دوستان

قبلا هم تاپیک زده بودم.من چون همسرم کارش عسلویه هست من پیش خانواده خودم زندگی میکنم و فقط روزایی قراره همسرم بیاد میرم خونه خودم.همین باعث شده خانوادم تو کارم دخالت کنن.یکی از بزرگترین مشکلاتم اینه که خانوادم اصلا به دکترا اعتماد ندارن و با وجودیکه خودم پزشکم میگن دکترا هیچی حالیشون نمیشه و نمیذارن برم دکتر یا اگه رفتم هم نمیذارن داروهاشو استفاده کنم! منم نمیخوام دلشونو بشکنم

چند نمونه بگم! تو بارداری دکتر گفت زایمان زودرس داری و برای جلوگیری از زایمان زودرس این آمپولارو بزن.مامانم گفت آمپول عوارض داره نمیخواد بزنی و نزدم و بچم زود به دنیا اومد! میگم بچه فلان مشکلو داره ببرمش دکتر.میگن نه فلان دارو گیاهیو بده خوب میشه.میگم سر بچم از یه طرف صافه.میگن نه مو دربیاره درست میشه و هزارتا خوددرمانیه دیگه.میترسم بلایی سر بچم بیاد خب چیکارشون کنم دلشون نشکنه.تا هم به حرفشون نمیکنم گریه میکنه و میگه بله شما خانم دکتری ما نفهمیم بی سوادیم منم عذاب وجدان میگیرم.لطفا راهنمایی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور اجازه دادن دکتر بشین وقتی اعتقادی ندارن ب دکتری😥

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

من ديشب سونو بودم يه پدرمادر جوون با نوزاد هفت هشت روزه و مادربزرگش كه مادردختره بود ساعت دو شب اومده بودن سونوگرافي

مادربزرگ اصرار داشت كه بچه رفلاكس داره

دكترسونو گفت اين بچه طوريش نيست شيربالا آوردنش طبيعيه چرا سونو داده دكتر پدرمادره ميگفتن عه پس خوبه دارو نميخواد؟مادربزرگه اصرار كه نه اين رفلاكس داره بايد ببريمش يه دكتر ديگه دارو بده

منشي سونوگرافي مغزش داغ كرده بود

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه
بروپیش شوهرت وتنهانمون هیچوقت!بنظرمن تاجائیکه امکان داره نزدیک شوهرت باشی خیلی بهتره حتی اگرسخت باشه

خودمم دوس دارم اما نی نیم ضعیفه و مراقبت ازش خیلی سخته.منتظرم یک کم بزرگتر شه

شما بهشون بگو باشه  بحث نكن ولي خودت ببر دكتر و حرفاي دكترو انجام بده به اونا الكي بگو باشه

خب چجوری برم وقتی ۲۴ساعت پیششونم.هرجا میخوام برم میگن میرسونیمت یا بچه رو نبر سرما میخوره

الان میگن ما که بی سوادیم از تو بیشتر حالیمونه😋

ای بابا😥برو خونه مادرشوهرت

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌