2777
2789
عنوان

خود درمانی😣

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 21 پست

سپید جان تخصص تون چیه یه سوال دارم من درمورد خوردن دوز بالا قرص نفهمیدم خوردم

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم دیونه میشم. پرولاکتینم بالاس قرص کابرلین یک میلی گرم هفته ایی یه دونه باید بخورم که یکشنبه ها میخوردم حالا من چهارشنبه روهم خوردم فک میکردم فولیک اسید بوده.بدبخت شدم فک کنم. چون پریودم نشدم موعدمه. قبلنا یه روزم جلو مینداختم😢😢😢

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼
عمومی هستم چه قرصی شاید بتونم کمک کنم

دارم از استرس میمیرم بقران.نزدیک به دوماهه سقط شده بچم تو 8هفتگی.حالا میترسم این قرص بلایی سر سیستم بدنم اورده باشه چرا پری نشدم😔

دارم از استرس میمیرم بقران.نزدیک به دوماهه سقط شده بچم تو 8هفتگی.حالا میترسم این قرص بلایی سر سیستم ...

عزیزم من درباره این قرص نشنیدم همکارا هم خوابن.به محض اطلاع داشتن بهتون میگم

عزیزم من درباره این قرص نشنیدم همکارا هم خوابن.به محض اطلاع داشتن بهتون میگم

توروخدا بهم بگین فردا یک دنیا ممنونتون میشم ببخشید تو روخدا دکترم چهارشنبه ها وقت میده برم دارم میمیرم از استرس و نگرانی خدا خیرت بده