2777
2789
عنوان

در چه حالید چرا هنوز نخوابیدین⁉️🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 18962 بازدید | 488 پست
شما کجایین؟ خنکه هوا؟

نه بیرون گرمه ولی خونه خنکه

قزوین

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ای وااای خیلی سخت ک ...خیلی مراقب باش اجیییی خیلییییی ..با خانوادتت نمیتونی در میون بزاری ..؟اگ میتو ...

🥲اسکرین شات گرفتم جایی نداشتم مخفی کنم تو همین تایپیک نی نی سایتم چندتا گذاشتم واسه روز مبادا 

خانوادمم جوری نیستن بفهمن به شوهرم نگن

با شماره مادربزرگم اومدم نی نی سایت لطفا برا شادی روحش صلوات بفرستین🖤 ممنون میشم 🫂

کج زده نامتقارنن یکیش هلال شده یکی صاف

اگه یکی دوماه بعد خوب نشد برو ریمو کن

ببخشید ابروهای خودتون مگه خوب نبود که میکرو کردین؟

به نظر من ابروهای طبیعی خیلی بهتره

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

ابن حرفو نزن عزیزم بعدشم مگه زن دومتری قشنگه؟

🥲 آخه دوستم قشنگه کم و کسر نداره که بیفته دنبال خوشگلی 

با شماره مادربزرگم اومدم نی نی سایت لطفا برا شادی روحش صلوات بفرستین🖤 ممنون میشم 🫂

شوهرم بفهمه خونشو میریزه قطع رابطه کردم از امروز با دوستم😂از پدرسگم بدتر

به هیچ وجه دیگه نه تلفناشون رو جواب بده نه رفت وآمد داشته باشین من بودم به شوهرم میگفتم 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
با دوستم از غروب که بحثمون شده دیگه هیچکدوم پا پیش نزاشتیم واسه آشتی رفیق15سالمهشوهرش زنگ زد که منو ...

نه عزیزم شما جواب هیچ تماسی از طرف ایشون رو نده و هیچ ارتباطی نگیر ، مطمئن باش غلطی نمیتونه بکنه مردک خائن کثیف

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
خیلی عجیبه آخه چطورجرات میکنن اینکاروبکنن؟چقدطرف لجن وبی آبروئهبه یه آدم امین ومورداعتمادبگو تاطرف ر ...

یه زن دیگم طلاق داده دوستم زن دومشه 

براش کاری نداره عین آب خوردن اگه خدا بخواد شرشون کندن

نه عزیزم شما جواب هیچ تماسی از طرف ایشون رو نده و هیچ ارتباطی نگیر ، مطمئن باش غلطی نمیتونه بکنه مرد ...

همش تهدید می‌کنه زندگیتو خراب میکنم بخدا از خواب وخوراک افتادم از استرس

یه زن دیگم طلاق داده دوستم زن دومشه براش کاری نداره عین آب خوردن اگه خدا بخواد شرشون کندن

عزیزم دیگه زنگ هم زدن جواب نده کلا قیدشونو بزن 

اونموقع میگفتی تو بی گناه بودی ولی الان پای خودت هم درمیانه و مقصری

😞 نمی‌دونستم اینقدر سمجه گفتم بلاکش کنم دیگه ولم می‌کنه 

ارزون میتونم ولی اصلا نمیدونم چکار کنم خونم خیلی شیکه ولی الان پول نداریم

پس حیفه صبر کن پول اومد دستت بخری

🥲اسکرین شات گرفتم جایی نداشتم مخفی کنم تو همین تایپیک نی نی سایتم چندتا گذاشتم واسه روز مبادا خانوا ...

الهی بمیرم برات ..تو فلش یا رم بریز ی جای قایم کن ...انشالله ک خدا شرشو از سرت باز میکنه 🤲🏼

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز