من خودم بدنم داغ شده دست و پام یخ کرده سرمم درد میکنه رفتم زیر پتو 💔شما چی
اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨
اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
ببخشید ابروهای خودتون مگه خوب نبود که میکرو کردین؟
به نظر من ابروهای طبیعی خیلی بهتره
شوهرم بفهمه خونشو میریزه قطع رابطه کردم از امروز با دوستم😂از پدرسگم بدتر
به هیچ وجه دیگه نه تلفناشون رو جواب بده نه رفت وآمد داشته باشین من بودم به شوهرم میگفتم
خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی ریپلی نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
یه زن دیگم طلاق داده دوستم زن دومشه براش کاری نداره عین آب خوردن اگه خدا بخواد شرشون کندن
عزیزم دیگه زنگ هم زدن جواب نده کلا قیدشونو بزن
ارزون میتونم ولی اصلا نمیدونم چکار کنم خونم خیلی شیکه ولی الان پول نداریم
پس حیفه صبر کن پول اومد دستت بخری
🥲اسکرین شات گرفتم جایی نداشتم مخفی کنم تو همین تایپیک نی نی سایتم چندتا گذاشتم واسه روز مبادا خانوا ...
الهی بمیرم برات ..تو فلش یا رم بریز ی جای قایم کن ...انشالله ک خدا شرشو از سرت باز میکنه 🤲🏼
من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭