2777
2789

تو خانواده شوهرم هیچ کس بامن خوب نبود بعدش هم که بچه دار شدم بچه هام هم دوست نداشتند بچه هاشون هم از بچه های من دوری میکنند و بهشون محل نمی دهند آخه چرا وری بقیه شون باهم دیگه خوبند به نظرتون چرا ؟خیلی ناراحت میشم

عزیزم برای من و خواهر و برادرم همین بود اهمیت نده بهشون می افتن دنبالتون

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

اخ ای جااان دلم .اینجور نگو گناه دارن 

سعی کن ازشون تعریف کنی ، جلو جمع و تو خونه

سعی میکنم بین خانم دکتر بودن👩‍⚕️و خانم خونه بودنم👸 تعادل برقرار کنم ؛امید دارم که بتونم ولی گاهی پیچ و مهره هام‌در میره🤭😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارتباطتون رو محدود کنید، مهم اینه خودت برای خودت و بچه هات ارزش قائل بشی و اجازه ندی دچار کمبود اعتماد به نفس بشن

«یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمیشود به دیگری فهماند، نمیشود گفت، آدم را مسخره میکنند؛ هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند!🌿» |صادق هدایت

دلیلش چی بود

از مادرم بدشون میومد مادر من خیلی باهاشون خوب بود ولی خب بدشون میومد ازش دیگه ما که به دنیا اومدیم مادرم قطع ارتباط کرد بعدش خیلی خرابی کردن ولی خب بهتر از ارتباط داشتن باهاشون بود خرد میکنن

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

چون برات مهمه  خب اونا چ عنی ان ک برات مهم باشع دوست داشتنشون

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خوبی شون برام مهم نیست. میگم نکنه بچه هام بزرگ هم که شدند هیچ کس تو محل کار یا دانشگاه و..باهاشون نج ...

ن این چ حرفیه 

عزت نفس بچه هاتو ببر بالاهرروز خوبیاشونو بگو تربیت اونا دست توعه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

رک‌بخوام‌بگمیا خوشگل نیستینیا پولدار نیستینیا صاف و ساده اینچون خودم تجربشو دارم میگم

گزینه های بیشتری هم وجود داره یا طرف اخلاقش خوب نیست یا اداب معاشرت بلد نیست یا بچه هاش بی تربیت و لوسن و کلی چیز دیگه ..‌ البته منظورم شخص استارتر نیست بطور کلی میگم