2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂طرف شوهرش طلاق گرفته سرش توش نیست شما میگي خاستگار

چون ردش کردم و بعدش کلی پیشرفت کرد و من پشیمون شدم ب همون دلیله 

و الان دلم میخاد مث بقیه فامیل برام مهم نباشه ولی..

و اینم بگم ک عاشقم بود و من گفتم نه چون کار نداشت

ازدواج کردم و این قضیه رو بدتر میکنه

از چیش الااااااان خوشت امده ! ای بابا    

بر شیطون لعنت کن 

یه چیزی بگم بهت 

همه نا خانوما خو روزای بد زندگیمون میگیم کاش زن فلان خواستگارم میشدم  

ولش کن ترو قران     از مودش بیا بیرون     

بخدا شاید تو زن اونم میشدی الان بدبختر از الانت بودی    اگر قرار بود خشبخت باشی الانم هستی اگر بدبختی مطمعن باش زن  شاه   و میغمبر هم میشدی بدبختیت باهات بود 

از فکر و حسرت زندگی بقیه  بیرون نیا بیرون اندن کافی نیست  فراااارررررر کن   

من اوایل ازدواج ک شوهرم زیاد کتکم میزد    و زندگی  کسی ک دوسم داشت و من زنش نشدم  رو میدیدم   دیکه  خودمو لعنت میکردم افسردگی حاد گرفتم  خودکشی کردم اووووه  بماند چکارا  کردم الان میگم   ریدم ب همه مردها و همه  نر ها     ول کن خواهر تنهایی   از زندگی لذت ببر     ب هیچی فکر نکن    گور بابای همه بگو و از این حال بیرون بیا 

چون ردش کردم و بعدش کلی پیشرفت کرد و من پشیمون شدم ب همون دلیله و الان دلم میخاد مث بقیه فامیل برام ...

تو چرااا فکر میکنی الان اگر زنش بودی الانم پیشرفت میکرد    

خواهر هر کدوممون خاک بر سرمون نشه یه پیشونی ای داریم دیگه  ول کن بدبخت  رو  بزار   این زندکی نکبتو یه جوری بکنه   دیکه 

از چیش الااااااان خوشت امده ! ای بابا بر شیطون لعنت کن یه چیزی بگم بهت همه نا خانوما خو روزای بد ...

چقد حرفات آرومم کرد 

تو بگو چجوری بیخیالش شم بره گمشه شوهرم یه تیکه ماهه و من باهاش بداخلاقی میکنم 

حس میکنم اون با زنش خیلی خوشبخته و منم اگه زنش میشدم باهاش خوشبخت تر از الان میشدم

چقد حرفات آرومم کرد تو بگو چجوری بیخیالش شم بره گمشه شوهرم یه تیکه ماهه و من باهاش بداخلاقی میکنم حس ...

نه گلم  اصلااااااا اینجوری نیست  اصلااااا 

از اینده هم خدا بهتر خبر داره ک  چی پیش میاد  

من اصلا از نظر مالی     حسرت زندکی کسیو نمیخورم  همیشه میگم کاش مشکل مالی داشتم     ولی مشکل اخلاقی و اعتقادی نداشتم با شوهرم  

شوهر من ۴۰۰ ب بالا درامدشه    مثل گداها خرج من میکنه ک بورک  بخوره تو سرش پولاش     زندگیو زهر کزده ب من  و بچهام فقط ظاهر من و بچهامو ببینی فکر میکنن از  افریقا پناهنده شدیم  🍂💔😞 بعد همیشه میگه شماها همینین ژنتون همینه  !!!!!!!!  اصلا یه سر ب تامیکای من بزنی میفهمی   تو چ جهنمی هستم بزار بهت بگم شوهرم پیش بقیه برای من غش و ضعف میره بیا ببینن ! یا طلا میگه بنداز   ولی  همیشه میگه طلاها از تو نیستن مواقع قهر هم از سر و کلم باز میکنه میگه حالا برو گمشو  و ۰۰۰ جوری شوهرم  با من تو جمع خوبه ک همه منو مقصر میدونن از نظر رفتاری  

ولی اینم دیکه میشناسن و میگن روانیه دست خودش نیست شوهر من  ب سزارین شدنمم رحم نکرد کتکم زد ک بخیم باز شد   بخاطر پول سزارین  ! 

از مشکلاتم هر چی بگم  ۰۰۰۰ 

فکر نکن من زن بی سیاست یا بی هنر یا زشتی ام ! 

اصلا تمام تصوراتتو راجع ب زندکی  بقیه فراموش کن 

بخدا خیلیا حسرت زندکی منو میخورن   

هیچوقت   اصلا ظاهر بقیه رو قضاوت نکن 

من بدترین  زندگی  ک در حد توان تحمله برا من رو گذروندم  

متنفررررم از مول و میشرفت مالی  

بعد یه مدت ادمو  پلید میکنه 

کمتر کسی جنبه و ضرفیتشو داره 

نه گلم اصلااااااا اینجوری نیست اصلااااا از اینده هم خدا بهتر خبر داره ک چی پیش میاد من اصلا از ن ...

اون پولدار نشده فقط یه شغل دولتی گیرش اومد خیلی قیافه میان برا من انگار همه فک میکنن من اشتباه کردم ک بهش نه گفتم 

خدا شوهرتو ب راه راست هدایت کنه ب شمام صبر بده 

واقعا من آروم شدم با حرفات ولی ذهنم نمیخاد بپذیره ک دیگ بهش فکر نکنه 

اگه با اون بودم خوشبخت نمشدم واقعا ؟

نمیدونم چرا این فکر مدام تو ذهنمه فک کنم مریض شدم