2777
2789
عنوان

از خونواده همسرم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 40 پست
منمپول میزنه گاهیولی الان سه ماهه قول داده منو ببره خرید لباس و لوازم آرایش و فلانتا پول دستش میاد ی ...

بهش گفتم یه شارژ ۱۰تومنی واسم بفرس میگه آره ت عادت کردی دیگه ب شارژ چندبار اینجوری گف ولی ایندفعه دیگه گفتم کوتاه نمیام باید هرماه واسم پول بفرسته وگرنه دیگه هیچ باهاش حرف نمیزنم توی یک شهر نیستیم 

هنوز اونم قهر کرده هیچ کاریش ندارم 

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی شغلش چیهمنم سر شارژ باهاش قهر کردم هیچ بهم پول نمیدهمن دوست دارم ماهانه یه پولی بریزع ت کارتم

نامزده یا دوس پسر؟

اگه میخوای باهاش ازدواج کنی یا تجدید نظر کن نمیتونه خرجتو بده،یا کلا ازش انتظار نداشته باش برو‌سرکار

خیلی سخته مرد خرجی نده

بهش گفتم یه شارژ ۱۰تومنی واسم بفرس میگه آره ت عادت کردی دیگه ب شارژ چندبار اینجوری گف ولی ایندفعه دی ...

دقیقا زن گرفتن مسئولیت داره فقط کردن نیس😭زن هرماه کلی خرج داره

کاش تا اینو نفهمیدن زن نگیرن اه

نامزده یا دوس پسر؟اگه میخوای باهاش ازدواج کنی یا تجدید نظر کن نمیتونه خرجتو بده،یا کلا ازش انتظار ند ...

عقدم😔

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️

دقیقا زن گرفتن مسئولیت داره فقط کردن نیس😭زن هرماه کلی خرج دارهکاش تا اینو نفهمیدن زن نگیرن اه

بخدا اون دوستام ک دوس پسر دارن هرماه ت ارایشگان ناخوناشونو درست میکنن ب خودشون میرسن همین دوس پسرشون براشون پول میریزه اما من بدبخت چی شوهر دارم یه شارژ هم بزور میفرسته 

همش میگه من قسط دارم همش میگه بزار بریم سرخونه زندگیمون بهت پول میدم

چند سال اول خیلییییی اذیت میشدم و دعوامون میشد هر چی تلاش کردم از این کاراش منصرفش کنم نشد که نشد دی ...

ای کاش شوهر منم برای مادر پدرش خرج میکرد

برای من واسه ی زنی... خرج میکنه 

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان.   حسین  جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم    !!!! ۱۱۱۱  

بخدا اون دوستام ک دوس پسر دارن هرماه ت ارایشگان ناخوناشونو درست میکنن ب خودشون میرسن همین دوس پسرشون ...

سلام 

اون دوست پسرا همینطوری.... خیرات انجام میدن؟ 

یا اون خانوووم متاهلا... درقبالش ی سرویسی میدن؟ 

در هر صورت تف به  متاهلهای هرزه.... بی شرفای بی حیا 

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان.   حسین  جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم    !!!! ۱۱۱۱  

سلام اون دوست پسرا همینطوری.... خیرات انجام میدن؟ یا اون خانوووم متاهلا... درقبالش ی سرویسی میدن؟ در ...

اصن بحث ما یچیز دیگس دارم میگم شوهرم پول نمیده بهم