منمپول میزنه گاهیولی الان سه ماهه قول داده منو ببره خرید لباس و لوازم آرایش و فلانتا پول دستش میاد ی ...
بهش گفتم یه شارژ ۱۰تومنی واسم بفرس میگه آره ت عادت کردی دیگه ب شارژ چندبار اینجوری گف ولی ایندفعه دیگه گفتم کوتاه نمیام باید هرماه واسم پول بفرسته وگرنه دیگه هیچ باهاش حرف نمیزنم توی یک شهر نیستیم
هنوز اونم قهر کرده هیچ کاریش ندارم
امیدوارم همه ی عاشقا خوشبختترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دقیقا زن گرفتن مسئولیت داره فقط کردن نیس😭زن هرماه کلی خرج دارهکاش تا اینو نفهمیدن زن نگیرن اه
بخدا اون دوستام ک دوس پسر دارن هرماه ت ارایشگان ناخوناشونو درست میکنن ب خودشون میرسن همین دوس پسرشون براشون پول میریزه اما من بدبخت چی شوهر دارم یه شارژ هم بزور میفرسته
چند سال اول خیلییییی اذیت میشدم و دعوامون میشد هر چی تلاش کردم از این کاراش منصرفش کنم نشد که نشد دی ...
ای کاش شوهر منم برای مادر پدرش خرج میکرد
برای من واسه ی زنی... خرج میکنه
خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری... مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان. حسین جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم !!!! ۱۱۱۱
بخدا اون دوستام ک دوس پسر دارن هرماه ت ارایشگان ناخوناشونو درست میکنن ب خودشون میرسن همین دوس پسرشون ...
سلام
اون دوست پسرا همینطوری.... خیرات انجام میدن؟
یا اون خانوووم متاهلا... درقبالش ی سرویسی میدن؟
در هر صورت تف به متاهلهای هرزه.... بی شرفای بی حیا
خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری... مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان. حسین جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم !!!! ۱۱۱۱