2777
2789
عنوان

از خونواده همسرم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 40 پست
وسایل مث یخچال اینا همرو من گرون گفتم ک فلان مدلو میخامهنوز نخریده ولی خودش میگه ندارم در این حدخان ...

خب هونارم فعلا بخری خوبه،بهتر از اینه که ریز ریز خرج فامیلاش کنه پول از دستش بره. راست میگن زیاد گرون نگیر، مثلا فروشگاه های اسنوا همه چی دارن قسطی هم میدن،یا دوو بخر.

یخچال و لباسشویی و ظرفشویی و تلویزیون رو برید از فروشگاه اسنوا(یا دوو) بردارین خودش میفته زیر بار قسط حالیش میشه نباید به اونا بده

چرا اونم کصخله میده اوناهم دیگه پس نمیدن

درست بشو نیست چون خانواده اش از اول اینجوری عادتش دادن

من ۱۵ساله ازدواج کردم و درست نشده و نمیذارن ما به جایی برسیم همیشه باید بدهی های خانوادشو بدیم و فقط بلدن جیبمونو بزنن با اینکه مستاجریم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست بشو نیست چون خانواده اش از اول اینجوری عادتش دادنمن ۱۵ساله ازدواج کردم و درست نشده و نمیذارن ما ...

الهی بمیرم

کاش اینا سرشون بخوره ب سنگ

بخدا اگه شوهرم لازم داشته باشه هیچی نمیدن با اینکه همشوووون دارن 

تو چطوری میتونی کنار بیای

اسی شغلش چیه

منم سر شارژ باهاش قهر کردم هیچ بهم پول نمیده

من دوست دارم ماهانه یه پولی بریزع ت کارتم

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️

دیگه‌خداییش وسایل گرون ازش نخواه.الان بندازش توی خرج وسایل خونه و طلابعدشم بگو وام بگیره جمع کنین بر ...

من‌نخوام اونا ازش میگیرن

تلوزیون من پارسال پسند کردم گرون بود آخرش ۲۵ میلیونی گرفتم

باز ده داداشش ازش گرف😑

الهی بمیرمکاش اینا سرشون بخوره ب سنگبخدا اگه شوهرم لازم داشته باشه هیچی نمیدن با اینکه همشوووون دارن ...

چند سال اول خیلییییی اذیت میشدم و دعوامون میشد 

هر چی تلاش کردم از این کاراش منصرفش کنم نشد که نشد دیگه کم پیش میاد باهاش بحث کنم ولی 

هنوزم اعصابم به هم میریزه که از خرج منو بچم میزنه برا بقیه ولی کمتر از اوایل 

بس که تکرار شده برام عادی شده 

گاهی خیلی بهم فشار میاد به سرم میزنه نذارم پول تو کارتش بمونه و میرم خرید میکنم ولی بازم دلم براش میسوزه 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
من‌نخوام اونا ازش میگیرنتلوزیون من پارسال پسند کردم گرون بود آخرش ۲۵ میلیونی گرفتمباز ده داداشش ازش ...

خیلی این اخلاقش بده

باعث میشه توی زندگیتون پیشرفت نکنین

الان این داداشش سر عقد چی داد بهت؟

ولی خب الان عقدی دست و بالت بسته س،بخوای زیاد گیر بدی بد میشه برات،رفتی خونه ی خودت جمع و‌جورش کن. پسرها اوایل خیلی سمت خانوادشونن

اسی شغلش چیهمنم سر شارژ باهاش قهر کردم هیچ بهم پول نمیدهمن دوست دارم ماهانه یه پولی بریزع ت کارتم

منم

پول میزنه گاهی

ولی الان سه ماهه قول داده منو ببره خرید لباس و لوازم آرایش و فلان

تا پول دستش میاد یکیشون لازمش میشه😑😂حرص میخورم