2777
2789

سلام من با ی پسری ک جهت اشنای قرار میذاشتم البته حدود ۵.یا۴ سالی میشد ک همو میشناختیم از طریق کلاسا خب شروع کردیم ب قرار گذاشتن اینا بعد از چند قرار ایشون هر چقدر میگفتم ن علاقه ای ندارم حتی دست بگیرم میگفت باشه اما اخرش  زور میخاست بهم دست بزنه یا بوسم کنه بعد از هر قراری میگفت عه از این عینکم خوشت اومده میدم بهت یا از تبلتم ب دردم نمیخوره تو برو درستو باهاش بخون اینا بعدش میگفت عه این یادم رفت عه اون یادم در واقع منم اصلا نمیخاستم بگیرم ولی فقط هی تعارف الکی و دروغ میگفت خب این پسره خیلی کار میکنه وضعشون خوبه ولی گدا بازی در میاره حتی واسه ی شام تا صبح تا شب مشغول و اخرشب اگه وقتش میشد زنگ میزد منم گفتم نمیتونم اینحوری ادامه بدم  حدود یکسالی اینجوری گذشت گفتم پس کی قراره منو بخانوادت معرفی کنی هی میگفت زمان خودشو داره قطع کردم الان بعد یک‌ماه دوباره پیام داده

همین بود ؟جوابشو بدم یا رد کنم بره پی کارش

رد کن بره پی گدابازیش هولو

با این کد دعوت milli-jtfbf وارد میلی بشین 10 میلی گرم طلا هدیه میده .فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ردش کن بره پی کارش

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

مراقب باشین خانما فریب هاشون نخورین اصلا جایگاهی بنام رل و دوست پسر و پارنتر و اکس ارزش نداره نکبت سمی هوس بازن ورود کنی آسیب صدمات داره

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

تاحالا پولی بهت داده؟هدیه داده؟چندبار برده رستوران؟

ههیچ رستورانی نبرده بخاطر موقعیت شب گفتم بهش اشکالی نداره بزار بمونه شام واسه بعد فقط بلد بود الکی تعارف کنه ببرمت شام فقط از ادامس خوش بهم میداد ب تو😂😂چون شرکت دارن ب کارگراشون کارت هدیه میدادن تو عید فقط بهم از اون کارت هدیه ها داد البته من گفتم بهم عیدی نمیدی

با یکی تو همین سبکا رفیق بودم( البته۱۰ سال پیش الان متاهلم 🤣)همیشه میگف ب مامانم تورو معرفی کردم تو خونه حرفت میشه پیش مامانم اینا تعریفتو میکنم

همیشه هم میگف بیا بریم خونه حسین لختش قشنگه اینجوری هرچی منو ببینی فایده نداره چنددقت یه دفه هم غیب میشد دوباره میومد

بعد ۲ یا۳ گف بیا سرقرار رفتم تو یه خیابون دیدمش با یه افغانی اومده بود دست تو دست گف من میخام بااین ازدواج کنم یادش بخیر از کلاس زبان برمیگشتم با کیفم کوبیدم تو صورتش و اونجارو ترک کردم🤣🤣

ادماس سمی زندکی من زیاد بودن حالا بعدا بازم از خاطرات درخشانم میگم براتون😁