ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببین یه وقتا طرف خوبه واقعا و این در افتادنه از روی حسادته
آخه پدر و مادر...من نه از خانواده خودم نه از شوهر نه خانواده همسر...دستمو تا مچ عسلی کنم بذارم دهنشون گاز میگیرن...مثلاً مامانم عروس و پسر دوسته...مادر شوهرم دختر و داماد دوسته...شوهرمم که اصلا براش وجود ندارم...ممکنه گلم تلخ باشه؟دیدی میگن طرف گلش...یعنی سرشتش شیرینه یا تلخه
خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
آخه پدر و مادر...من نه از خانواده خودم نه از شوهر نه خانواده همسر...دستمو تا مچ عسلی کنم بذارم دهنشو ...
ببین بعضی کار ها هست باعث میشه ادم پیش مردم عزیز بشه مثلا بعضی سوره ها یا بعضی دعا ها یا حتی نماز شب خیلی تاثیر داره من خودم یه مدت خوندم ها یعنی قشنگ رفتار مردم باهام زمین تا اسمان فرق داشت ولی الان متاسفانه خیلی تنبلی میکنم تو خوندنش
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲