2777
2789
عنوان

تفریح روز جمعه

418 بازدید | 47 پست

شما جمعه ها چیکار میکنید؟ من شوهرم میخوااااااببه 

بیدار میشه ناهار میخوره یکم می‌خوابه 

دوباره می‌خوابه 

اگر بیدارش کنم تا ۱۱ شب می‌خوابه 

بیدارش هم بکنم میگه سرم درد گرفت و بداخلاقی میکنه

قول داده بود امروز بریم پارک دخترم بازی کنه 

مامانم عصر داشت می‌رفت روضه 

همسرم گفت ببرمت 

گفتم نه شما خونه ای نمی‌رم باهم باشیم 

گفت باشه 

بعد گرفت خوابید 

اگر میدونستم می‌خوابه میرفتم روضه روز شهادتی

باید میرفتی اسی

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

جمعه ها شیفتمه سرکارم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه الان به دخترم گفتم بیا ببرمت حیاط گفت نه قرار بود بریم پارک

برید مادرو دختر یکم بوسش کنین شاید جواب داد :/

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

ماشاءالله چقدر می‌خوابه 

منو شوهرم شب پنجشنبه میریم بیرون و بعد  دخترم و میخوابونم شبش تا دیروقت دوتایی فیلم میبینیم و فرداش تا ساعت 10, خوابیم و یا چیزی میخوریم 

بعد می‌ره نماز جمعه و میاد فیلم میبینه و شبش بخاطر کار زود میخوابه 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد