2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اونجا اساس نظراتشون جدول پانت و تستای بی سر و ته کتابای کنکور بود😂

دقیقا منم قبلا همینطور فکر میکردم یه پیج ژنتیک دارم همچین موردی پیش اوده بود میگفت میشه صد نفر ریپلای کردن نمیشه

در جریانی بیس ژنتیک دانشگاه... از ژنتیک دبیرستان شروع میشه؟اشتباهی وجود داره تو مبحث ژنتیکش؟

نه اشتباهی نیست ولی به اون سادگی هام نیست که چهار تا ضرب کنی کل گروهای خونی دقیق دربیاد

نه اشتباهی نیست ولی به اون سادگی هام نیست که چهار تا ضرب کنی کل گروهای خونی دقیق دربیاد

اوکی عزیزم فقط جسارتا رشتتون ژنتیکه؟ یا تو رشته های علوم پزشکی هستین؟

کاربر قدیمی هستم حساب اصلیم فعلا تعلیقه ....رها کن ...زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره🦋🤍

بله تو رشته های علوم پزشکی هستم هم اتاقیام پرستار بودن

خودتون چه رشته ای خوندین؟ چیکار هم اتاقی دارم😔🤣😐

کاربر قدیمی هستم حساب اصلیم فعلا تعلیقه ....رها کن ...زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره🦋🤍

بهداشت

موفق باشین عزیزم ❤

درباره بحث ژنتیک هم گسترده هستش حقیقتا در حالت عادی حرف کاربرای دیگه درسته حالتی که شما گفتید خاصه ...

چونکهاونا گفتن یه سری گروه خونی خاص داریم هر چی یاد میگرفتن واسه ما توضیح میدادن

موفق باشین عزیزم ❤عزیزم موردی که شما بیان کردین تو اون تایپک حالت خاصه یعنی ۱ درصد شایداتفاق بیفته در حالت کلی کاربرا درست گفتند

موفق باشین عزیزم ❤درباره بحث ژنتیک هم گسترده هستش حقیقتا در حالت عادی حرف کاربرای دیگه درسته حالتی ک ...

ممنون بله منم همین طور فکر میکردم من پیج یه متخصص ژنتیکو فالو دارم اونجا دیدم میشه وگرنه منم قبلا همین فکرو میکردم