2777
2789
عنوان

شیش دنگ خونه به اسم زن بابام

249 بازدید | 25 پست

بابام ۲ دنگ از خونه رو به اسمش زده الان میگه باید ۶ دنگش رو بزنی به نامم اگه خودت فوت کنی من و دخترمو بچه هات بیرون میندازن

خب آخه زن حسابی تو چرا انقدر بی وجدانی اون خونه سهم ما هم هست چطور دلش میاد مال یتیم رو بخوره همون ۲ دنگ هم پدرم لطف کرده زده به نامت بی وجدان 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه مادریتو؟ چقد بابات و زنش بی انصاف بودن

اون خونه ماحصل زحمتای زن قبلی بوده حق بچهای اونه

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

بله

از بابت همون بچه یک هشتم که سهم عادیش بود بهش می رسید.پدرتون نباید این کارو می کرد 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خونه مادریتو؟ چقد بابات و زنش بی انصاف بودناون خونه ماحصل زحمتای زن قبلی بوده حق بچهای اونه

همین خب آخه زحمتی هم نکشیده اون خونه خون دل خوردن مادر بیچاره من و زحمتای پدر عزیزم بوده طلاهاشو فروخته چندین سال صبر کرده تا خونه دار شن 

چرا انقده بدجنسه

وجواب  بابات؟؟ تو هم همون لحظه میگفتی زن حسابی خجالتم خوب چیزیه. بابام انشالله سایه ش تا ابد بالا سر ههمون هست ــجای خدا ننشستی که میدونی بابام اول میره بعد تو 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اصلا نزارید شماها

مگه میشهه. کاری کرد. منم زن بابا دارم.. قطعاا تا اللن خیلی چیزا رو به نامش کرده که ما خبر نداریم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏