2777
2789
عنوان

انتشارات نی

132 بازدید | 4 پست

نظرتون راجب نشر نی چیه و بهترین مترجمش رضا رضایی ؟؟؟؟؟ یسری کتاب کلاسیک مدنظرم بود افق بهتره یا نی ؟؟؟ البته جلدش واسم مهم نیست رو حساب محتوا کدوم بهتره ؟؟؟ راجب میزان سانسورش هم بگین ...

.   هم فرشته ميتونم باشم هم شيطان،  بستگي داره برام نور باشي يا تاریکی:)️

من فکر می کردم نشر افق مال کودکان و نوجوانانه نشر نی که معتبره مترجمایی مثل خشایار دیهیمی هم هستن

بله درسته خیلی جاهای دیگه ام اینرو گفتن و کاملتره درکل اما یه عده میگن روونتره افق نمیدونم البته خودمم بیشتر با نی موافقم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله درسته خیلی جاهای دیگه ام اینرو گفتن و کاملتره درکل اما یه عده میگن روونتره افق نمیدونم البته خود ...

خب من نمی دونم چه نوع کتابایی مدنظرته اما من خودم به عنوان ناشر ادبی نشر چشمه رو بیشتر دوست دارم نشر نی حوزه فعالیتش سیاسی و اقتصادی و .. هم هست به نظر من اسم کتاب رو بزن مثلا برو تو طاقچه و کتابراه و فیدیبو و ... مقایسه ترجمه ها رو نظرات رو ببین 

خب من نمی دونم چه نوع کتابایی مدنظرته اما من خودم به عنوان ناشر ادبی نشر چشمه رو بیشتر دوست دارم نشر ...

کتاب های عاشقانه کلاسیک مثل آثار جین آستن بهترینش همون نی و افقه و جدیدا نیلوفر هم زدش اما زیاد مترجمش خوب و معروف نیست ☹️😐