2777
2789
عنوان

در جواب کسایی که شوهر میخوان

172 بازدید | 10 پست

من باز زود ازدواج کردم زود که میگم هجده سالم بود یعنی ... و باید بگم اونقدری که تو شوهر واسه من چیزی بود تو هیچی نبود!😂😂😂

خانواده شمارو نمیدونم ولی با وجود تمام استقلالی که توی خونه پدرمادرم داشتم بازهم استقلال توی خونه زندگی خودم رو که الان دارم نداشتم. 

از طرفی اون حس که توی یک رابطه درست و سالم و امنی... 

یک رابطه که با دوست پسر و دوست دختری جنسش فرق میکنه بی تعهد نیست مسخره بازی و لوس بازی نیست هردوتون هدف دارید هردوتون باهم پا به پای هم درس میخونید برای رسیدن به هدف هاتون و زندگی بهتر باهم میرید دانشگاه باهم شب ها تا خود صبح فیلم دیدن با هم گشت و گذار کردن و صحبت درباره اینده

خلاصه که همه چی به وقتش قشنگه...شاید از نظر خیلی ها ازدواج من زود بود ولی از نظرم تو بهترین تایم خودش بود. 

تایمی که من نیاز داشتم زندگیمو سر و سامون بدم خونه ی خودمو داشته باشم خودم بچینمش خودم برای خودم تصمیم بگیرم و... 

خلاصه که زمان مناسب و ادم درست کلید خوشبختیه از نظرم و واقعا نمیشه مثل شما برای همه یک نسخه میپیچید خصوصا که ازادی شما در دوران مجردی تون رو خیلی ها تو خونه پدرانشون ندارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر من اگ خونه پدرتون خوبه ازدواج خریته فقط حمالی ازخودگذشتگی و....هس

😂ببین بزار اینجور بگم.شوهر من تا قبل از این با پولی که درمیاورد عشق و حال میکرد و مجبور نبود پول پوشک بچه بده 😂😂منم با پول بابام عشق و حال میکردم و نیاز نبود به این فکر کنم که شام چی بپزم... 

ولی اون زمان من حس میکردم که عضوی از زندگی پدر مادرمم. ولی الان دارم زندگی خودم رو میسازم. دختری که همیشه میخواستم رو تربیت میکنم.ادم خودمو یک ادم درست به جامعه تحویل میدم.الان من خیلی بیشتر خودمو دوست دارم تا اون زمان. من الان ادم مفیدتری هستم. اگر موفقیت یعنی تحصیل که خب من درکنار همش تحصیلمم دارم ادامه میدم. اگر مجردی یعنی عشق و حال که باید بگم من حالم کنار شوهرم بهتره. بیرون رفتن با اونو دوست دارم نه بیرون رفتن تنهایی

و اگر مقصود بیرون رفتن با دوستامه که باید بگم من اینکارو انجام میدم همونطور که شوهرم خیلی وقتا با دوستاش میره بیرون. ببین من اینجوری شاد ترم. حالا ممکنه تو نباشی... ادم ها فرق دارن😂