2777
2789
همین طوری ادامه بدین ایشالله وضعتون خوب میشه متاهل هستین ؟

بله متاهلم انشالله شما خوب میشید موفق باشی 

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

همون سنو و آزمایش کامل خون وببخشید ادرار بنویسه برات کامل یک چکاب بشی انشالله مشکلت حل میشه عزیزم

ببخشید ی سوال 

الان این چند تا ک حدود ۱۰ تا ایناست رو بردارم بیشتر میشه یا دست نزنم ؟ با چی بردارم موچین خوبه یا تیغ بزنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید ی سوال الان این چند تا ک حدود ۱۰ تا ایناست رو بردارم بیشتر میشه یا دست نزنم ؟ با چی بردارم مو ...

با موم یاوکس گفت کاربر بردار آسون بخر آب کن تو خونه بزن بکش 

اینا گفتی اصلا

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

میترسم شوهر گیرم نیاد

😂😂😂نه اون گیرت میاد نترس خوشبخت بشی

میترسم پیش رلم باشم ببینه بعد بگه تو پشمات بیشتر از منه

نه با همون وکس تمیز کن زیر چونه ای زیادم وقتت تو نمیگیره اگه میتونی دستگاه بخر راحت بشی

شوهر شما بابت این موهای زائد چیزی بهتون نمیگع ک ؟

نه چیزی نمیگه می‌دونه مشکل دارم البته گفتم من دوهفته ی بار میرم باشما برمیدارم دیگه گفتم موم دارم خودم انجام میدم

شما دستگاع زدی ؟

دستگاه ندارم با همون آب جوش میاد شیشه موم می‌زارم اب بشه یا وا رفت میارمش پایین میزنم به بدنم با پدر پارچه نخی میزنم میکنم همین 

با شمع یا موم چقد طول میکشه مجددا در بیان ؟ اخه صورت تیغ تیغی میشه

با شمع دوهفته یکبار میرم 

خو میشه چاره چیه