2777
2789
افتضاحه زیر چونه ام پرمو من هر دوهفته ی بار شمع میزنم آرایشگاه دوستم میرم

وایی قشنگم اصلا زیاد از شمع استفاده نکن به مرور پوستت تیره و خشک و خشن میشه زود هم چروک میشه

اگه حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی...مشکل پوستی داشتی خبرم کن....از آسمون طلا میباره🩵

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وایی قشنگم اصلا زیاد از شمع استفاده نکن به مرور پوستت تیره و خشک و خشن میشه زود هم چروک میشه

و چکار کنم خیلی بد میشه میدونم خیلی بد میشه اصلا 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

و چکار کنم خیلی بد میشه میدونم خیلی بد میشه اصلا

به جای اون سعی کنید از موم سرد یا وکس استفاده کنید و بعد اینا هم روغن مورچه بزنید که چون وکس و موم از ریشه مو رو در میارن و روغن مورچه بعدش که بزنید به ریشه نفوذ پیدا میکنه و به مرور اصلا آنقدر مو نازک میشه که دیگه در نمیاد

اگه حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی...مشکل پوستی داشتی خبرم کن....از آسمون طلا میباره🩵

پیش دکتر رفتین ؟ دارو مصرف میکنین؟قد و وزنتون چقدره؟

بله پیش دکتر رفتم 

دارو فقط دو نوع نمونه قرص بود این چند ماه تموم شده حقیقت دیگه نرفتم 

قدم ۱۶۷ وزن آخرین بار ۸۵کیلو بودم خیلی کم خوردم رژیم گرفتم الان شده ۷۳کیلو 🤦🤦🤦

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

به جای اون سعی کنید از موم سرد یا وکس استفاده کنید و بعد اینا هم روغن مورچه بزنید که چون وکس و موم ا ...

موم سرد میزنم به بدنم با پدر می‌کنی منظورتون خودمون انجام میدم تا الان رو صورتم انجام ندادم 

بله پیش دکتر رفتم دارو فقط دو نوع نمونه قرص بود این چند ماه تموم شده حقیقت دیگه نرفتم قدم ۱۶۷ وزن آخ ...

وقتی پیش دکتر رفتین موی زاید داشتین ؟ چقدر بود ؟ مصرف دارو تونست کنترلش کنه ؟ 

من خیلی میترسم زیاد بشه هی تا عین صورت مردان بشهمن ۱۸ سالمه تازه

پس پیگیری کن ازالان من ۳۴ساله دختر کم سن هستین عزیزم پیگیری کن این وکس موم آسون خودت تو خونه آب کن بزن انشالله رعایت کن خوب میشی

وقتی پیش دکتر رفتین موی زاید داشتین ؟ چقدر بود ؟ مصرف دارو تونست کنترلش کنه ؟

نه نتونستم بهش گفتم گفت هورمون هات تنظیم نشه درست نمیشه 

خیلی خوب کاهش وزن داشتین کاهش وزن تو موهای زاید تاثیر داشت ؟

اره اره خیلی خوب بود خدایش ولی خو من بی اراده بودم ولی کردم وسط راه 

منم مشکل هورمونی فک کنم داشته باشم بزودی میرم دکتر ببینم چمه ولی واقعا نگران موهای زاید صورتم هستم

همون سنو و آزمایش کامل خون وببخشید ادرار بنویسه برات کامل یک چکاب بشی انشالله مشکلت حل میشه عزیزم