2777
2789
عنوان

بی محلی همسر

201 بازدید | 28 پست

ما الان تقریبا ۲ ساله عقدیم قبلشم باهم دوست بودیم

بعد جدیدا حس میکنم خیلی سرد شده و کلا نسبت بهم بی اهمیت شده هنوز نرفتیم خونه خودمون اون خونه باباشه منم خونه بابام ولی قبلا حداقل هر هفته ای دوبار میومد الان هر دو هفته بزور باید بهش زنگ بزنم که بیا جلو مامان بابام زشته هی میپرسن ازت

یا هم کلا وقتی پیش همیم سرشو با گوشی گرم میکنه و کلا انگار من وجود ندارم چیزی ازش ندیدم یا خودم رفتار بدی نداشتم که بخواد اینطوری سرد شه بنظرتون چه دلیلی میتونی داشته باشه چجوری باهاش حرف بزنم در این مورد؟قبلا یه بار بهش گفتم تو عوض شدی گفته داری بهونه میگیری ولی واقعا مثل قبل نیست و حتی یه زنگ نمیزنه تا وقتی من بزنم

والا الان تمومش کنی بهتره تااینکه بری سر زندگی بایه بچه بخای جدابشی..معلوم دوست نداره

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا الان تمومش کنی بهتره تااینکه بری سر زندگی بایه بچه بخای جدابشی..معلوم دوست نداره

اخه نمیشه که سر همین بخوام تموم کنم اصلا من هرچیم بگم میگه تو بهونه میگیری وگرنه من همون ادم قبلیم کلا مغروره

اخه نمیشه که سر همین بخوام تموم کنم اصلا من هرچیم بگم میگه تو بهونه میگیری وگرنه من همون ادم قبلیم ک ...

اخه اگر ادم طرفشو دوس داشته باشه.چطوری تاقت میاره دوهفته نبینتش؟اونم بعد دوهفته به زور شما بیاد بعد اصلا باهات حرفم نزنه

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

باسلام

اپلیکیشن اسنپ رو نصب کنید سپس در قسمت سرمایه گذاری ثبت نام و حساب کاری رو تکمیل و حتما این کد دعوت رو وارد کنید ( YJrFsMjES ).

پس از تکمیل ثبت نامتان ۳ سوت طلا به ارزش ۲۲ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .

نباید عقدت طولانی کنی انقدر

همه چیمون تکمیله فقط دو سه ماه دیگه کارای خونمون تموم میشه که قراره عروسی بگیریم ولی خب من دیدم خیلیا زمان عقدشون طولانی تر بوده و رابطشون درست بوده