2777
2789
عنوان

بی محلی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 28 پست
فازتون چییییه

حقیقتو گفتم.شما کسی دوس داشته باشی دوهفته میتونی نبینیش؟بعد دوهفته به زور میگه اومد بازم حرفرنزده نگام نکرده.ادم کسی دوس داشته باشه حتی اگه توی یه خونه باشن طرف خواب باشه دل تنگش میشی میری یکم نگاش میکنی منتظری بیدار بشه..

خب همسر اسی اینجوری نیس میگم برن سر زندگی بچه دار بشن چی احساسی نباشه زندگی دوام نداره همش بحث دعوا اخرم جدای

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

همه چیمون تکمیله فقط دو سه ماه دیگه کارای خونمون تموم میشه که قراره عروسی بگیریم ولی خب من دیدم خیلی ...

بهش بگو مطمینی میخوای باهام ازدواج کنی؟چون من کم کم دارم شک میکنم بابت تصمیمم.ببین چی میگه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باهاش حرف زدی بطور جدی؟چه مدته اینطور شده؟

اره دیشب اومده بود خونمون باهاش سعی کردم حرف بزنم با اینکه خودمم ناراحت بودم ازش پرسیدم چیزی شده اتفاقی افتاده که جدیدا رفتارت اینطوریه میگه نه من مثل قبلم تو اینطوری فکر میکنی گفتم الان بعد ۱۳ روز اومدی همو دیدیم بعد میگی مثل قبلیم ما تو دوستی هرروز پیش هم بودیم هیچی نگفت خوابید

تقریبا ۱ ماهه اینا اینطوریه

اخه اگر ادم طرفشو دوس داشته باشه.چطوری تاقت میاره دوهفته نبینتش؟اونم بعد دوهفته به زور شما بیاد بعد ...

منم همینو بهش میگم چرا مثل قبل نیستی اینا میگه تو حساس شدی ولی واقعا اینطوری نیست چون مامانم امروز که اون رفت خونشون ازم پرسید دعوا کردین چرا اینطوری رفتار میکنین

اره دیشب اومده بود خونمون باهاش سعی کردم حرف بزنم با اینکه خودمم ناراحت بودم ازش پرسیدم چیزی شده اتف ...

یکم زمان بده بهش، شاید مشکلی داره که نمیتونه باهات در میون بزاره ، یکم صبور باش

زندگی بالا پایین زیاد داره سریع برای جدایی تصمیم نگیر

منم همینو بهش میگم چرا مثل قبل نیستی اینا میگه تو حساس شدی ولی واقعا اینطوری نیست چون مامانم امروز ک ...

یه مشاور برید خب.

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

بهش بگو مطمینی میخوای باهام ازدواج کنی؟چون من کم کم دارم شک میکنم بابت تصمیمم.ببین چی میگه

اینطوری بگم باز اون طوری رفتار میکنه که انگار من مقصرم و نمیخوام میشناسمش اخه

یه مشاور برید خب.

اخه نمیاد میدونم الان دیشب که خونمون بود بهش گفتم فردا بیکاری بریم بیرون یه دور بزنیم گفت کار دارم اگه وقت شد شب میام دنبالت دیوونم کرده واقعا

اینطوری بگم باز اون طوری رفتار میکنه که انگار من مقصرم و نمیخوام میشناسمش اخه

هرچی ام فکر کنه بالخره اگه قصدش ازدواج با تو باشه پای حرفش وایمیسته ولی اگه دنبال بهانه باشه اره همین حرف تو ر. بهانه میکنه

اخه نمیاد میدونم الان دیشب که خونمون بود بهش گفتم فردا بیکاری بریم بیرون یه دور بزنیم گفت کار دارم ا ...

وای چه اعصابی داری

مشکل اینجاست که دوسش دارم این کاراش به چشم نمیاد

یه روز پشیمون میشی.ولی دیگه دیره.

حرف منو یادت باشه گرچه یه روز یادت میاد