2777
2789
عنوان

خانم های شاغل و خانه دار

227 بازدید | 18 پست

به نظر من همشون مهمن و کار سختی دارن 

بالاخره به سری شغل ها تو جامعه هست که نیاز به حضور زن داره 

یه سری خانم ها از پس هردوشون برمیان.که هم خانه دار باشن هم شاغل 

یه سریا بیشتر تمرکزشان رو شغلشون هست 

یه سرس بیشتز تمرکزشان روس بچه آوردن و خانه داری 

همش فوق العاده هست و سخته و زن موجودی هست که خیلی قوی و قدرتمنده و از پس این کارا بر میاد 

ما تو جامعه هم به مادر خوب نیاز داریم هم به ماما نیاز داریم پرستار خانم معلم خانم و خیلی شغل های دیگه 

به نظرم هیچکدوم برتری ندارن نسیت به هم 

نه میشه قشر شاغل رو مسخره کرد نه قشر خانه دار 

شرایط زندگی ها هم با هم فرق داره شاید یه خانم اصلا اجازه کار بیرون رو نداشته باشه یا یه خانم مجاب به کار کردن باشه پس بهتره به هم احترام بزاریم 

درسته

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. به نام ایزد منان خوانش را آغاز میکنیم: نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم.یکی از محدود امضا هایی که میخونی و نگفته صلوات بفرست اینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر ایشان. باشد که لایق باشیم. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم. تو حوزه حفاظت از محیط زیست فعالیتی نداریم، ولی حداقلش اینه که زباله نمیریزیم و طبیعت رو پاکیزه تحویل فرزندان آینده میدیم. حامی حیوانات نباشی مفهومه اما آزاررسان هم نباش. مخالف سرسخت حیوانآزاری. موجود زنده چه انسان چه حیوان چه گیاه. حقوق زنان بسیاری جاها پایمال شده چه زیباست که ما هوای یکدیگر را داشته باشیم .بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. روز خوشی در پیش داشته باشی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش قشنگ بود به غیر از اون قسمت که گفتی یه خانم اجازه کار کردن نداشته باشه واقعا دردناک بود که چرا برای چنین موضوعی،  شخصی به جز خود اون خانم بتونه نظر بده و تصمیم بگیره

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

هم خانم شاغل محترمه هم خانم خانه دار . نامحترم اونیه که به اون یکی دسته حسودی میکنه و با حرفای احمقانه سعی در کوبیدن طرف مقابل داره . همین تاپیک بغلی فوران خانم های خانه دار حسوده. 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

همش قشنگ بود به غیر از اون قسمت که گفتی یه خانم اجازه کار کردن نداشته باشه واقعا دردناک بود که چرا ب ...

بعضی خودشون انتخاب می‌کنند خونه باشن بعضی ها هم واقعا شرایطشون اینجوریه 

من خودم ازدواج کردم اجازه نداشتم حتی درس بخونم چه برسه کار کردن تازه برای زمان بچه دار شدنم هم تصمیم گرفته بودن 

بعضی خودشون انتخاب می‌کنند خونه باشن بعضی ها هم واقعا شرایطشون اینجوریه من خودم ازدواج کردم اجازه ند ...

دقیقا بعضی از مردا اجازه نمیدن تا سرکوچه بری چه برسه دانشگاه و سرکار، مثل شوهر سابقم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

هم خانم شاغل محترمه هم خانم خانه دار . نامحترم اونیه که به اون یکی دسته حسودی میکنه و با حرفای احمقا ...

دیدم خانم هاس شاغلی که چقدر توهین می‌کنند به خانه دار یا حتی برعکس خانم های خانه داری که توهین میکنن 

واقعا اشتباهه و به قول شما همون حسادت رو نشون میده 

بعضی خودشون انتخاب می‌کنند خونه باشن بعضی ها هم واقعا شرایطشون اینجوریه من خودم ازدواج کردم اجازه ند ...

این خیلی ظلم در حق زن است که دیگران به جای اون و برای اون تصمیم بگیرن

دقیقا بعضی از مردا اجازه نمیدن تا سرکوچه بری چه برسه دانشگاه و سرکار، مثل شوهر سابقم

دقیقا من اجازه نداشتم از ماشین پیاده شم حتی یا شیشه ماشین رو پایین بدم 

دقیقا من اجازه نداشتم از ماشین پیاده شم حتی یا شیشه ماشین رو پایین بدم

منم پرده اتاق کنار میرفت خون به پا میکرد

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

این خیلی ظلم در حق زن است که دیگران به جای اون و برای اون تصمیم بگیرن

اره خیلی 

من گفتم خب نمیزارید کار کنم و درس بخونم عیب نداره بچه میارم سرگرم بشم گفتن نه اجازه نداری تا چند سال بچه بیاری و بیشتر از یکی هم مسخرم میکردن میگفتن نباید بیاری 

اره خیلی من گفتم خب نمیزارید کار کنم و درس بخونم عیب نداره بچه میارم سرگرم بشم گفتن نه اجازه نداری ت ...

در نهايت چیکار کردی باهاشون ؟

گذاشتن درس بخونی یا شاغل بشی؟