2777
2789
عنوان

نمیدونم بچه دار بشم یا درس بخونم

565 بازدید | 16 پست

الان یه نی نی نه ماهه داریم، مهاجرت کردیم من تو ایران یه شغل سطح بالا داشتم. اینجا باید معادل سازی کنم مدرکم رو تا بتونم همون شغل رو داشته باشم یک سال درس خوندن میخواد دو سالم تمرین تا اجازه بدن مستقل کار کنم میشه سه سال ولی دلمم میخواد یه سال دیگه نی نی دوم رو بیارم اونقوت تا سه چهار سال دیگه با دوتا بچه نمیتونم معادلسازی کنم.

شغل همسرمم الان درامدش خوبه معادلسازی داره میکنم اونم و خیلی خیلی خوب میشه درامدش و واقعا نیازی به درامد من نیست ولی حس میکنم نی نی هام بزرگ شن بدون کار و شغل افسرده میشم و کلا هم از کاری که تو ایران داشتم خیلی لذت میبردم. نمیدونم کار درست چیه

بنظرم فعلا به نینی داری درست رو بخون کارت اوکی بشه بعد نینی بعدی رو بیار و چه عجله ای سریع نینی بعدی روبیاری

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالاخره ۲۸اذر۴۰۴ ساعت ۵:۲۰دقیقه صبح بیبی چکم مثبت شد😍خوش اومدی قلب مامان🤭😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دندونپزشک بودماینجا باید ازمون بدم دو سال هم در کنار یک دندونپزشک دیگه کار کنم تا مدرکم رو بهم بدن ب ...

چه اصراری به آوردن بچه دومه حالا

بنظر من اول استقلال و پرستیژ خودت

یه نینی داری تا سه سالگیش وقت داری بچه دومو بیاری اگه واقعا اصرار داری

اختلاف سنی تا پنج شش سال هم بین بچه اول و دوم اوکیه

ولی اگه کارتو واقعا دوس داری این همه درس خوندی خب همونجا ادامش بده تباهش نکن

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

خودت دوست داری نی نی بیاری درسته ؟ 

اگه براشون میتونی پرستار مطمئن بگیری، دوتاشو باهم جلو ببر 

چون َن که میره بالا ک، آدم از تب و تاب دوتاش میوفته.. الان ذوق و اشتیاق دو تاشو داری، میتونی ایشالا باهم هندلش کنی😍

خودت دوست داری نی نی بیاری درسته ؟ اگه براشون میتونی پرستار مطمئن بگیری، دوتاشو باهم جلو ببر چون َن ...

اره🥲😍

برعکس همه من خیلی لذت میبرم از نی‌نی داشتن حتی دوست دارم سه تا نی نی داشته باشم.

اره الانم پرستار داره خیلیم راحته و اوکیه باهاش

حتما مدرکت و معادل سازی کن شاغل شو کلی زحمت کشیدی واسه اینکه دندانپزشک بشی بعدش میتونی بچه دار ب ...

😭

خیلی دوراهی بدیه دوست ندارم بین بچه هاهم فاصله زیاد بیوفته. از یه طرف میگم تو این یه سال، یه سال و نیمی که باید تئوری بخونم نی نی بیارم. پرستار براش بگیرم بعد وقتی زمان عملیا رسید دیگه نی نی از اب و گل در اومده باشه و پیش پرستار بمونه تنها

عزیزم من شمارو دنبال میکنم

ماشالا وضع مالیت خوبه خودتم فکر کنم یه اموالی داری نیازی به پول همسرت نداری یعنی پشتوانه مالی داری

درسم خیلی خوبه بخونی

ولی واسه شما که ماشالا تکمیلی

بچه بیاری بهتره تا فاصله سنی بچه هات کم باشه اگه دختر باشه که عالیه باهم دوست میشن واسه خودتم خوبه دوست و همدمت میشن تو کشور غریب

بچه دوم بیار زود اقدام کن،یک سالش که شد پرستار بگیر تاکمکی داشته باشه

بعد درستو ادامه بده به هدفت برسی