2777
2789
عنوان

ینی با کی بیرونه الان💔

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی حرصشو دراوردم خلاصه بگم همش میگفتم توجه نکنی خیانت میکنم چن‌وقت پیشم ب اکس سابقم عمدا واسه ا ...

صادقانه بهت بگم تو خیلی قلبشو شکوندی هر کی بود نفرینت میکرد .

ولش کن بزار بره با کسی که لیاقتشو داره ،شماهم روی تروماها و آسیب هایی ک تو گذشته دیدی کار کن نخای بچه مردمو اذیت کنی!

سلام این که شما چقدر در رابطه تون خام رفتار کردید امیدوارم بخاطر سن تون باشه 

این رابطه اگه برگشت هم باشه مهمترین حرمت ها شکسته شده ، اعتماد بزرگترین رکن ی رابطه 

بنظرم روی خودت کار کن خیلی جای پیشرفت و بهتر شدن داری

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

همون دختر طرفش نرو البته ک کارای توام ب شدت اشتباه بوده نمیگی دو روز دیگه بل یکی ازدواج کنی آبروتو ب ...

طرفش نرفتم دیگ یه هفتس کات کردیم اما دلتنگشم نمیشه از قلبم بندازمش بیرون

..

من خیلی حرصشو دراوردم خلاصه بگم همش میگفتم توجه نکنی خیانت میکنم چن‌وقت پیشم ب اکس سابقم عمدا واسه ا ...

مقصری ولی دختری بهش کم توجهی شه خیانت نمیکنه نهایت کات میکنه محترمانه اینطوری خودتو کم ارزش کردی جلوش

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
صادقانه بهت بگم تو خیلی قلبشو شکوندی هر کی بود نفرینت میکرد .ولش کن بزار بره با کسی که لیاقتشو داره ...

نمیخوام نمیتونم قبول‌کنم بره با کسی خودمم الان با کسی نیستم نمیتونم قبول کنم با کسی بیرون باشه با کسی بگو‌بخند کنه یکسال خاطره دارم ازش

..