2777
2789
عنوان

ینی با کی بیرونه الان💔

368 بازدید | 38 پست

اکسم یه هفتس کات کردیم همسایمونم هس الان ماشینش نیس میدونم اسنپ میره اما اخه جمعه هم؟💔 کاش با کسی دیگه نباشه

خدایا خودم مقصر بودم ولی الان پشیمونم باید چیکارکنم😭😭

..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه چیکار کردی

من خیلی حرصشو دراوردم خلاصه بگم همش میگفتم توجه نکنی خیانت میکنم چن‌وقت پیشم ب اکس سابقم عمدا واسه اینکه لج رلمو دربیارم پیام دادم براش شات فرستادم ک مثلا بسوزونمش بعد باز منو بخشید تااینکه رفته رفته محبتش توجهش کمتر شد توجه میکرد ولی ن مثل قبل بهش میگفتم میگفت درستش میکنم ولی بعد میگفت واسه بدهیه دست و بالم تنگه بعد میرفت سرکار چندین و چندساعت جوابمو نمیداد دیگ روانی شدم حرفای بدی زدم گفتم یه دختر از بی توجهی میره خیانت میکنه اونم گف یه دختر غلط میکنهه خیانت کنه بعد گف من اشتباه کردم بخشیدمت خدافظی‌کرد منم اتیش گرفتم واسه اینکه لجشو درارم گفتم اره اصلا برمیگردم با اکس سابقم و روی دوست توام کراشم بهش میرم پیشنهاد میدم دیگه کلی همش حرف زدم ک بعدش باز زنگ زدم گف تموم شدی برام دیگه حسم بهت تموم برو

..