2777
2789

یدونه دوازدهم رو نهاییش خوب دادم نمره ام 19 هس

تست های کنکور که یه کم ضعیفم باید بخونم🥲

یازدهم هم نهاییش مونده

شنیدم دوازدهم رو نهاییش رو باید دوباره بدیم درسته؟؟

La

آره امثال اینجوری میشه متأسفانه 

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماجرا ترمیم هست میخواستن نذارن تک درس باشه و کامل باشه و.‌‌.. خیلی پیگیری نکردم یادم نمیاد آخرش چیشد

اگه ترمیم تک درس باشه که احتمالا هست شما همون یه دونه درس رو میتونی دوباره امتحان بدی دست خودته میتونی هم کلا ترمیم نزنی با همون نمره تاثیر بدن برات

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ترمیم تک درس دیگه نداریم

برای ترمیم اولی‌ها مگه نگفتن تک درس میشه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نه منظورم اینه دوازدهم رو قبلا دادم دوباره بدم؟

ترمیم تک درس نداریم 

اگه مثاا فقط بخوای درس دینی رو ترمیم بزنی نمیشه ..

یا هیچکدوم یا کل دروس

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

ترمیم تک درس نداریم اگه مثاا فقط بخوای درس دینی رو ترمیم بزنی نمیشه ..یا هیچکدوم یا کل دروس

من چن سال پیش دوازدهم دادم

نمیخوام ترمیم کنم

حساب میشه دیگه درسته؟ بعضیا میگن نمره ها اون سال اعتبار داره سیوی نیس 

La

برای ترمیم اولی‌ها مگه نگفتن تک درس میشه؟

✅ رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش گفت: «در سال جاری، داوطلبانی که برای اولین بار درخواست ترمیم نمره می‌دادند، می‌توانستند به صورت تک‌درس یا تمام دروس اقدام کنند. اما بر اساس مصوبه جدید شورای عالی آموزش و پرورش، از این پس داوطلبان موظف هستند تمام دروس را به عنوان یک بسته کامل انتخاب کنند و در تمام آن‌ها شرکت کنند.»

•••

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

باسلام

اپلیکیشن اسنپ رو نصب کنید سپس در قسمت سرمایه گذاری ثبت نام و حساب کاری رو تکمیل و حتما این کد دعوت رو وارد کنید (bjYhqCGtH  ).

پس از تکمیل ثبت نامتان ۳ سوت طلا به ارزش ۲۲ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .

✅ رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش گفت: «در سال جاری، داوطلبانی که برای اولین بار ...

یعنی دوازدهم و یازدهم با هم؟

من دوازدهم قبلا دادم

میخوام فقط یازدهم بدم

La