2821
2789
عنوان

میل جنسی کم

365 بازدید | 15 پست

خانما من میل جنسیم خیلی کمه بخاطر تنبلی تخمدان ک‌دارم شوهرم نمیدونه تو رابطه اولویتش منم اصلا نمیتونم بهش بگم بنظرتون چیکار کنم دارو هم مصرف میکنم ولی خب تاثیر گذار. نیست بنظرتون ب شوهرم بگم؟؟؟میدوم خیلی اذیت میشه

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

دم کرده رازیانه بخور 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه متوجه نشده حساسش نکن اما بفکر درمان باش

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
اگه متوجه نشده حساسش نکن اما بفکر درمان باش

ن نشد دارو مصرف میکنم ولی خب تاثیر نداشتن 

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

بگو بهش بزار با جریان کنار بیاد فلک زده

میترسم😂

ن نشد دارو مصرف میکنم ولی خب تاثیر نداشتن

برو طب سنتی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
برو طب سنتی

نمیشناسم کیسو

چیزای گرم بخور. البته ادویه جات نه گرم و تر مثل خرما کشمش

میخورم ولی تاثیر زیادی ندارن نمی‌دونم دیگه چیکار کنم