2777
2789
خانم ها توجه کنن خانم دکتر عفت صدرکریمی متخصص پوست و مو با قیمت مناسب لیزر انجام میدن ضمنا ایشون همسر دکتر معروف زنان وزایمان آقای دکتر وجودی هستن مطب زن و شوهر توهفده شهریور روبروی کلنیک فرهنگیان شماره یکیشون و 118 میده اما لیزر و تو کلنیک بهبود انجام میده گویا جلسه ای 30 تومانه باز بپرسید تو محله ما دکتر شرقی وند اسم در کرده عین توپ قیمت ایشون هم همین حده فقط جوون تر از خانم دکتره آدرسش کلنیک پرواز در کوی پرواز(ائل گلی)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلینیک تخصصی پوست موی حکیمان در تبریز مفتخر است با وجود پزشکان متخصص و با تجربه در این درمانگاه و ارائه خدمات کاشت مو در تبریز ، خدمات زیبایی (تزریق ژل ، بوتاکس و ..) ، خدمات لاغری و غیره را بوسیله جدیدترین دستگاه های لیزر و متد های پیشرفته پزشکی ، زیبایی همیشگی را برای شما به ارمغان بیاورند. خدمات زیبایی (تزریق ژل ، بوتاکس ، لیزر موههای زائد و ..) جهت مشاوره خدمات کاشت مو و زیبایی و کسب اطلاعات تماس به سایت مراجعه نمایید کاشت موی طبیعی در تبریز
کاشت مو در تبریز http://moayyeri.ir

من دکتر خوب می شناسم دکتر بهرام منصوری متخصص پوست تو کارش خیلی خبره هست  حذف خال و لک صورت حذف  تاتو خالکوبی ، حتی کاشت مو در تبریز ، خدمات زیبایی (تزریق ژل ، بوتاکس و ..) ، دستگاههای مجهز و تخصصی برای  لاغری و سلولیت و رفع شلی وپوست  دارد . برای رفع جای جوش در تبریز ،با دستگاههای لیزر پیشرفته پزشکی ، زیبایی و جوانسازی تبریز خدمات پوستی خیلی خوبی دارد .خدمات زیبایی (لیزر موهای زائد و ..)جهت مشاوره خدمات کاشت مو و زیبایی و کسب اطلاعات تماس به سایت مراجعه نمایید.

http://dr-bma.com 

دکتر منصوری تبریز  04135555554

لیست پزشکان پوست تبریز را می تونید در لینک زیر پیدا کنید :

https://doctor-yab.ir/Search/City-25/Takhasos-5/

عاشق مولانا و غزلیات دیوان شمس(ای یار ما عیار ما دام دل خمار ما  ** **  پا وامکش از کار ما بستان گرو دستان ما) و در حال همکاری با سایت محبوبم دکتر یاب هستـــم پزشکان تهران بهترین دکتر پوست در تهران  پزشکان مشهد - پزشکان اهواز - پزشکان اصفهان - پزشکان تبریز - پزشکان شیراز
من دکتر خوب می شناسم دکتر بهرام منصوری متخصص پوست تو کارش خیلی خبره هست  حذف خال و لک صورت حذف ...

من رفتم. 25 تومتو بیرون انداختم. حرامش بشه انشالله. دکتر عمومیه. دکان باز کرده. هر کی رو که میبینه مگه فقط لیزر. بخدا دشمنی ندارم باهاش ولی نرین اصلا. از من گفتن. خیلی خیلی ناراضیم.

من رفتم. 25 تومتو بیرون انداختم. حرامش بشه انشالله. دکتر عمومیه. دکان باز کرده. هر کی رو که میبینه م ...

منم دیروز رفتم فقط برای مشاوره جراحی پلک مامانم بنظر ما هم خوب نبود مشکوک بود

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
من رفتم. 25 تومتو بیرون انداختم. حرامش بشه انشالله. دکتر عمومیه. دکان باز کرده. هر کی رو که میبینه م ...

شما برا چی رفته بودی

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

سلام عزیزم من بهت توصیه می کنم حتما بری پیش ایشون دکتر فوق العاده خوب و با معلومات بالایی هستش خیلی ها ازش جواب گرفتن ،دخترعموی خود من به پزشکای پوست زیادی مراجعه داشت در تهران ولی نتیجه نگرفت آخر سر رفت پیش دکتر و با درمان دارویی برای همیشه بهتر شد الان چندین ساله پوستش صاف و یکدسته کسی که صورتش همیشه جوش های وحشتناک می زد

خانما کسی درمورد خانم دکتر حمیده عظیمی چیزی میدونه من میخوام برا لیزر برم بعد خیلی نگرانم

سلام من فعلا یه جلسه لیزر کلینیکشون رفتم کادر عالی داره و موقع لیزر خانم دکتر هم بودن یعنی تحت نظر خانوم دکتر لیزر میکنن

سلام من فعلا یه جلسه لیزر کلینیکشون رفتم کادر عالی داره و موقع لیزر خانم دکتر هم بودن یعنی تحت نظر خ ...

ادامه دادین؟چطوره؟من برا لیزر جای جوشام میخوام برم پیش ایشون ولی مطمئن نیستم که کارشون خوبه یا نه