2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام استارتر ببخشید یه سوال دارم یه مرد توی سایت مزاحمم شده میخوام تاپیک گزارش بزنم براش ولی اسمش رو نمیتونم تگ کنم چیکار کنم اسمش اینهaaa123ع شما بلدی بهم بگی اصلا تو سرچ سایتم میزنم اسمش نمیاد

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

سلام استارتر ببخشید یه سوال دارم یه مرد توی سایت مزاحمم شده میخوام تاپیک گزارش بزنم براش ولی اسمش رو ...

اسمش رو کپی کن 

بعد @ بزار اول 

بعد اسمش رو که کپی کردی بزار 

بعد از توی لیست انتخابش کن

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

@صباصباصبا‍ 

این طوری 

حتما اول اسم رو کپی کن و از داخل کپی ها بزار

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

همون کپی هم نمیشه کرد متاسفانه

چرا نمیشه 

aaa123

کپی کن 

بعد @ بزار

بعد اسم کپی شده 

عaaa123@

اون ع چیه؟🥲

نمیدونم چرا اخرش ع گذاشته مرتیکه خر مزاحم اخر اسم خودش ک aaa123 هستش یه ع گذاشته

عکس پروفایلش یه گل رز قرمز داخل ابه؟