2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام استارتر ببخشید یه سوال دارم یه مرد توی سایت مزاحمم شده میخوام تاپیک گزارش بزنم براش ولی اسمش رو نمیتونم تگ کنم چیکار کنم اسمش اینهaaa123ع شما بلدی بهم بگی اصلا تو سرچ سایتم میزنم اسمش نمیاد

خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرست💚💚💚

سلام استارتر ببخشید یه سوال دارم یه مرد توی سایت مزاحمم شده میخوام تاپیک گزارش بزنم براش ولی اسمش رو ...

اسمش رو کپی کن 

بعد @ بزار اول 

بعد اسمش رو که کپی کردی بزار 

بعد از توی لیست انتخابش کن

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

اسمش رو کپی کن بعد @ بزار اول بعد اسمش رو که کپی کردی بزار بعد از توی لیست انتخابش کن

همون کپی هم نمیشه کرد متاسفانه 

@صباصباصبا‍ 

این طوری 

حتما اول اسم رو کپی کن و از داخل کپی ها بزار

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

همون کپی هم نمیشه کرد متاسفانه

چرا نمیشه 

aaa123

کپی کن 

بعد @ بزار

بعد اسم کپی شده 

عaaa123@

اون ع چیه؟🥲

نمیدونم چرا اخرش ع گذاشته مرتیکه خر مزاحم اخر اسم خودش ک aaa123 هستش یه ع گذاشته

عکس پروفایلش یه گل رز قرمز داخل ابه؟

اون ع چیه؟🥲

ببین الان اومده تاپیک اخر منو لایک کرده بیا توروخدا تاپیک اخرم ببین لایک کرده کثافت توروخدا بیا ببین 

2824
2823
2791
2779
2792