2777
2789
عکس پروفایلش یه گل رز قرمز داخل ابه؟

اره اره اره دقیقا خودشه مرتیکه احمق خر مزاحم میشه بگی چه جوری اسمشو بزارم تاپیک گزارش بزنم ممنونم خداخیرت بده 

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین الان اومده تاپیک اخر منو لایک کرده بیا توروخدا تاپیک اخرم ببین لایک کرده کثافت توروخدا بیا ببین

عجب اشغالی

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

@ونگوگ_2910‍ کجارفتی خواهر همینه خودشه چطوری اسمش رو بزارم تاپیک گزارش بزنم لطفا کمک کن اگه میتونی

بخدا یه ثانیه نی نی سایتم رفت

ببین فکر کنم باید بری  به نی نی یار پیام بدی

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

اره اره اره دقیقا خودشه مرتیکه احمق خر مزاحم میشه بگی چه جوری اسمشو بزارم تاپیک گزارش بزنم ممنونم خد ...

والا راحت تگ میشه

نگاه کن عشقم اول بنظرم برو به نی نی یار پیام بده

بعد لغو دوستی بزن باهاش

بخدا یه ثانیه نی نی سایتم رفتببین فکر کنم باید بری به نی نی یار پیام بدی

باشه مرسی بازم اومده درخواست دوستی میده خجالتم نمیکشه روانیه مرتیکه احمق

اره مرتیکه روانی بیشعور خدا ازش نگذره

ولش کن لغو دوستی باهاش بزن 

برو پی وی نی نی سایت اسمش رو بده بهش 

باشه مرسی بازم اومده درخواست دوستی میده خجالتم نمیکشه روانیه مرتیکه احمق

ول کن نه رد کن نه قبول کن بزار همنطور بمونه 

اشغال 

والا راحت تگ میشهنگاه کن عشقم اول بنظرم برو به نی نی یار پیام بدهبعد لغو دوستی بزن باهاش

الان من تاپیک گزارش زدم براش مرسی ب نی نی یارم گفتم دوباره هم بهش پیام میدم

الان من تاپیک گزارش زدم براش مرسی ب نی نی یارم گفتم دوباره هم بهش پیام میدم

افرین عشقم