2777
2789

من شهریوری ام.خصوصیات واقعی من:

- مهربون و دل رحمم

- زود عصبانی میشم و گاهی فحاش🙈🙈

- زودرنجم اما به رو نمیارم

- کینه ای نیستم

- در برابر مشکلات ضعیفم😢

- اهل ناز کردن و عشوه نیستم

- از حقم راحت میگذرم

- اهل پس انداز و آینده نگر

- گاهی ک و ن گشاد🙈🙈

- احساساتی.اشک دم مشک

- از ارتفاع فوق العاااااده میترسم.حتی چهارپایه😒😒

- رک گو ام. گاهی همین رک گوییم منو از چشم میندازه

- متاسفانه عاشق غیبت🙈 مخصوصا پشت سر جاری😛

- عاشق هنر و ادبیات

- عاشق سوپرایز کردن و هدیه دادن

- اهل شوخی 

بنظرتون خیلی بدم؟؟؟😢😢

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اما من به شددددتتت کینه ایم.این اصلا خوب نیست برام. اگه کسی باهام بد تا کنه کلا از زندگیم پرتش میکن ...

منم سرم تو کار خودمه و کاری به کسی ندارم ولی یه رفتاری از یک نفر ببینم خیلی زود قضاوت می کنم

آهااا...اگه یه نفرم بهم یه دروغی بگه کلآ هر چی دیگه بیاد بگه فکر می کنم داره دروغ میگه😉😉😉😉

اره تقریبا    

😒😒😒😒 نیمه ی پرم یه دقتی میکردی

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺
یه چیز دیگه فقط کار کردن خودم و قبول دارم و یه کم لجباز مو حرف حرفه خودمه فقط😆😆😆😆😆

وای من توام یا تو منی.

..

اولی که دقیقا منم اینجوری ام.مخصوصا تو خونه خودم.

ولی دومی میخوام که اینجوری باشم اما نمیزارن(همسرم)

اون یه ابان ماهی هستش و از منم لجبازتره

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

وای من توام یا تو منی.   .. اولی که دقیقا منم اینجوری ام.مخصوصا تو خونه خودم. ولی دومی میخ ...

😆😆😆😆

همسرتون متولد آبانه عزیزم من فعلآ مجردم ولی احتمال اینکه همسر منم آبان ماهی باشه زیاده😂😂😂😂😂

😆😆😆😆 همسرتون متولد آبانه عزیزم من فعلآ مجردم ولی احتمال اینکه همسر منم آبان ماهی باشه زیاده😂😂 ...

پس دیگه تکمیل میشیم.چه شود

وصلت دو تا شهریوری مهربون با دو تا ابان ماهی مغرور 

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...