2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

شوهروپدرم،مهربون،باعاطفه،يکم جوشي ودست ودلباز

منم اینجوری ام و البته کینه ای😑😑😑

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 

من...زودعصبانی میشه.‌.کینه ای نیست...دلش صافه...ولی درعوض خیلی خشکوبی احساسه.‌‌‌‌‌نمیدونم مربوط به ماه تولدشه یانه

خدایا لطفن حسرت چیزی که میخوام وبه دلم نزار... وقتی الان ذوق وشوق داشتنشودارم 10سال دیگه دادنش به دردم نمیخوره... 

خصوصیات خودمو میگم

خوب:مهربون.خوش قول.یه تکیه گاه خوب .قابل اعتماد.زیبا

بد:زودرنج.سریع عصبانی میشم.همیشه نیمه خالی لیوان و میبینم.همیشه استرس دارم و نگرانم(بیخود و بی جهت).

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

خود خواه. زبان آور. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
من زیاد کینه ای نیستم ولی با طرف رفتارم عوض میشه و مثله قبل نیست و خیلی زود قضاوت می کنم😕

اما من به شددددتتت کینه ایم.این اصلا خوب نیست برام.

اگه کسی باهام بد تا کنه کلا از زندگیم پرتش میکنم بیرون.اینجوری فرض میکنم که همچین ادمی وجود نداشته.الان 4 نفر برام اینجوری شدن.

منم قضاوت میکردم زیاد اما الان سعی میکنم در مورد هیچکس از اطرافیانم کنجکاو نشم و نظری راجبشون ندم.کلا سرم تو لاک خودمه.

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...