2777
2789
عنوان

فرزند سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 85 پست
چرا فکرمیکنی اشتباه کردی؟؟

باید جای من باشی تا بدونی چرا. 

هزینه ها سنگین شده ،خودم عصاب بچه ندارم،تازه اون دوتا بزرگ شده بودن میخواستم یه نفس راحت بکشم،ورزش کنم به خودم برسم،گاهی تفریح داخل شهرمون و حداقل برم،داشتم خوب پیش میرفتم که یهو تصمیم گرفتم بچه بیارم بد موقع، البته فشار شوهرم و اطرافیان بی عقلم باعث شد وسوسه بشم بیارم. الان رسما نابود شدم نابود،دوساله یه خواب راحت نداشتم. هیچی برام مهم نیست افسردگی دارم.بد زبون شدم،نمیتونم برای دو بچه اولم مادری کنم...

.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مریضیه دردسر درست کردن دارم دست خودم نیست

مریضی چرا

من دوست دارم اتفاقا

.باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

اتفاقا فکر اینکه این دوتا بزرگ بشن و برن دنبال زندگیشون خیلی اذیتم میکنه واقعا همون اندازه که اونها ...

من دو تا پسر دارم خدا را شکر خدا بهشون عنایت کرد و درست تربیت شدند الان پسرام به شدت آرزو دارن که اگه ازدواج کنن حتما بچه زیاد بیارن و دایما میگن نمیخواهیم اشتباه شما رو تکرار کنیم دوست دارم نسل شیعه رو ادامه بدم به ویژه الان که سنیها تعدادسون روز به روز بیشتر و بیشتر میشه خدایی نکرده اگه اوضاع اینجوری پیش بره نسل شیعه منقرض میشه و ما هم که اعتقاد مذهبی داریم مسئولیت داریم البته اینم بگم شما اگه امیدت به خدا باشه خودش همه سختیا رو برات آسان میکنه من تو اوج نداری بچه آوردم ولی خدا راشکر به لطف خودش آینده بچه ها هم بی فکر نبودیم و خدا روزیشون رو رسونده الحمدالله 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

باید جای من باشی تا بدونی چرا. هزینه ها سنگین شده ،خودم عصاب بچه ندارم،تازه اون دوتا بزرگ شده بودن م ...

خدا رو شکر که مشکل خاصی نداری الان چون تو بهبوحه سختی بی خوابی و شیردهی و محدودیت هایی که بچه برات ایجاد کرده هستی خوب تا حدودی طبیعیه که خسته شده باشی ولی این سختیا یه روز تموم میشه و شما سر سفره همین بچه ها روزی میخوری و یه روز میرسه که پاداش سختیات رو میگیری  

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

خدا رو شکر که مشکل خاصی نداری الان چون تو بهبوحه سختی بی خوابی و شیردهی و محدودیت هایی که بچه برات ا ...

ممنون عزیزم از دلگرمیت آروم میشم با این حرفا. اما میگم تا این بشه ۴ ، ۵ سالش من چیزی ازم نمونده. شیطونی میکنه، تمام وسایل خونم داغون شده، هیچی برام نذاشته ،حتی یه خرید ساده هم نمیتونم برم،کمکی هم ندارم پیش هیچکسی هم نمیمونه گاهی حتی یه دکتر برم. رسما اسیر شدم. 

.

خود اسی میگه شرایط اقتصادی بدی نداره بعد دوتا بچه داره که میتونن از نظر رشد اخلاقی الگوهای خوبی باشن ...

فردای ایران رو بچه هایی با سلامت روان کافی و آینده ای تضمین باید بسازن،اسی علاوه بر نیاز مالی باید نیاز معنوی بچش هم تامین کنه ولی در کل خودش باید در آخر تصمیم‌گیرنده باشه که بیاره یا نه چون مسئولیت سنگینی داره سه تا بچه

فردای ایران رو بچه هایی با سلامت روان کافی و آینده ای تضمین باید بسازن،اسی علاوه بر نیاز مالی باید ن ...

اتفاقا باید بگم پدر و مادرایی مثل استارتر میتونن بچه هایی با سلامت روان تربیت کنند برا تضمین دهنده آیندش هم روقول خدا حساب میکنه که میگه هیچ موجودی بر روی زمین نیست مگر اینکه روزیش بر عهده خداست سوره هود آیه ۶ البته آیات زیادی وجود داره که ترس رو از دل مومن دور کنه در ضمن اسی نیاز مالی نداره چه بسا اگرم داشت به برکت فرزند آیندش این نیاز از بین میرفت و از نظر عاطفی هم همسرش همراهشه و دوتا بچه داره که میتونن کمکش کنن البته باز به قول شما تصمیم نهایی با خودشه چون قضاوت با چند خط نوشته واقعا سخته

شرایطشو دارم اعصاب و تحمل بی خوابی و دو سال شیر دادن و تب واکسن و مریضی های دسته جمعی سه تا بچه و . ...

منم همین طورم حوصله اینا رو نداشتم خصوصا مریضی بچه به اضافه اینکه بدترین بارداری ها رو دارم...ولی خب من نه پسر داشتم نه پدر نه برادر....تصمیم گرفتم سومی رو بیارم گفتم اگه ایشالله پسر بشه حداقل دخترهام برادر داشته باشن.قید کار و شغلم رو زدم.الان 8ماهه باردارم و 8ماهه عین جنازه یه گوشه خونه افتادم.سخته ولی حداقل برای آینده بچه هات خوبه.

چقدر نظرات متفاوته 

یکی میگه بیار 

یکی میگه نیار 😅

ولی دوتارا داری هم دختر هم پسر 

به نظر من هر گاری میخوای برای سومی بکنی برای  همین دوتا بکن همه انرژیتو بزار برای همین دوتا مادری میخوای بکنی برای همین دوتا بکن و .....

سالها دویدمو نرسیدم 💔

به نظر من تعداد بچه اصلا ربطی به پولدار و ضعیف بودن نداره

پولدارا اکثرا یکی نهایت دوتا دارن البته اطراف من 

نه رونالدو و مسی و ووووو 

ولی اوناییکه وضع مالی خوبی ندارن اگثرا سه تا به بالا دارن و من هنوز نفهمیدم چرا 

یه  دوستی داریم دوتا داره هم دختر هم پسر خونه ۳۰ متری بچه ها همیشه حسرت داشتن تو همه چی ولی بازم همش میگه دیر یا زود سومیا میخوام بیارم 

من دخالتی نمیکنم چون من شاید سال به سالم نبینمشون ولی من میگم ادم هر کاری میخواد بکنه برای این دوتا بکنه که اینقدر حسرت نداشته باشن

سالها دویدمو نرسیدم 💔