کلی اون تاپیکت تعطیل شد برات نوشتم،عزیزم خیلیا هم هستن هنوز انسانیت دارن خدا لعنتدکنه مزدور و وطن فروش خائن رو ک حمایت از اسراییل میکنه و میگه ساندیس خور اینا قدر خوشی رو نمیدونن دوست داره کشورشون دست بیگانه بیفته وتجزیه کنه همونطور ک سوریه و بقیه جاها رو دیدیم اینا غرب زده هستن وفقط از دور دیدن،من خودم هر روز گریه میکنم برای بچه ها غزه تنها چیزی ک میتونم بکنم دعا ونماز برای نابودی اسراییل کودک کش وتروریسته از شما هم خواهش میکنم شب روز دعا برای نابودشون بخون مطمعن باش خدا صدای مار و میشنوه
میدونم تو سرت میفته.من یکماه تو سرم افتاد بعد خیلی سعی کردم مغزم مشغول کنم ب این غلطا فک نکنم زمانی ...
🤣 کار خداست از راه دور قربونش برم، قراره بیاد تنبیهت کنه 😂😂😂 منم میدونم دوباره قراره خر بشم هر چی خدا بخواد دیگه نی نی زندگیو قشنگ میکنه پیشاپیش قدمش پر خیر و برکت باشه
کلی اون تاپیکت تعطیل شد برات نوشتم،عزیزم خیلیا هم هستن هنوز انسانیت دارن خدا لعنتدکنه مزدور و وطن فر ...
انشالله نابود بشن به خدا تمام فتنه های دنیا زیر سر ایناست در طول تاریخ منشا هر جنایتیو بگیری به قوم کثیف صهیون میرسی چطور یه عده طرفداری میکنن تمام مردم اروپا از یهو دی ها متنفرن بخاطر شرارتهاشون حتی زمان امپراطوری توی اروپا یهو دی ها تبعید شدن بس که مسیحی کشته بودن خون مسلمان و مسیحی براشون مقدسه باید قربانی بدن عجیب نیست که دنبال کودک کشتنن سالهاست کثافت کاری میکنن و هیچکس اعتراض نمیکنه همون موسسه تحقیقاتی و آزمایشگاهی که ایران زد توی اسراییل نابود کرد مرکز کثافت کاری و آزمایشهای انسانیشونه از انسانها و فلسطینی ها به عنوان موش آزمایشگاهی استفاده میکنن بی شرمانه ترین آزمایشها اونجا انجام میشد اینها خیلی خبیثن شیاطین زنده روی زمینن فقط نحوه ی ختنه کردنشونو سرچ کن تهوه میگیری قصی القلبن بس که خون خوردن
🤣 کار خداست از راه دور قربونش برم، قراره بیاد تنبیهت کنه 😂😂😂 منم میدونم دوباره قراره خر بشم هر چ ...
ممنون عزیزم.ولی ی غلطی کردم دیگه موندم.بازم اول شوک بودم فهمیدم اشتباه کردم چون سن بچهام هنوز کم بود.ولی بازم دوسش دارم و مننظر اومدنش هستم.چون من مشکلات نازایی داشتم اصلا من بکسال پریود نمیشدم باور نمیکردم بتونم این راحتی دوباره بارداربشم فقط میگم خداخواست
خود اسی میگه شرایط اقتصادی بدی نداره بعد دوتا بچه داره که میتونن از نظر رشد اخلاقی الگوهای خوبی باشن ...
وقتی یه مشت پیرمرد عصر حجر میان واسه فردای ایران نظر میدن همین میشه دیگه.خواهرم عصر بعدی عصر رباتیک و هوش مصنوعی هست ...جای انسان رو ربات میگیره و جمعیت بیشتر فقط مصرف کنندگی جامعه رو بالا میبره
وقتی یه مشت پیرمرد عصر حجر میان واسه فردای ایران نظر میدن همین میشه دیگه.خواهرم عصر بعدی عصر رباتیک ...
خیلی متاسفم که تو ایران یه عده مثل تو دم از تکنولوژی میزنن ولی اونقدر عقب افتادن که حتی برای افزایش آگاهیشون از همین تکنولوژی استفاده نمیکنن کاش لا اقل بدونی هوش مصنوعی مکمل انسان هست نه جایگزین انسان کاش میدونستی که این انسان هست که تکنولوژی رو در خدمت میگیره و اگه جمعیت رو به افول بره اقتصاد فلج میشه پیشرفت منطقه ایی از بین میره و تنها کشوری که پلتفرمش بیشتر مورد استفاده قرار میگیره در واقع این انسان هست که با بهره گیری از هوش مصنوعی به پیشرفت کمک میکنه امثال شما تفکر اشتباه زیاد داشتن و تو دهه شصت باز این حرفا رو تکرار میکردن و توقع داشتن که دهه هشتاد و نود اینترنت باعث پیشرفت میشه ولی الان میبینی نسل ضد با بهره گیری از اینترنت و تکنولوژی برا پیشرفت کشور کمک میکنه من اگه بخوام برات توضیح بدم که زاد و ولد چجوری باعث پیشرفت کشور میشه و همچنین جایگاه انسان غیر قابل قیاس با هوش مصنوعیه یه مقاله هزار صفحه ایی میشه که اینجا جاش نیست پس اگه مایل بودی خودت از همون هوش مصنوعیت برای افزایش اطلاعاتت کمک کن در آخر هم پیرمرد باباته من خانمم
دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم مثل نسیمی که میاد و میره
خیلی متاسفم که تو ایران یه عده مثل تو دم از تکنولوژی میزنن ولی اونقدر عقب افتادن که حتی برای افزایش ...
کی با تو بود به خودت گرفتی منظورم از پیرمرد کسایی هستن که قدرت رو دست گرفتن و به نسل جدید فرصت کار نمیدن. وبا افکار پوسیده درحالی که همه ی دنیا رو به جلو حرکت میکنن باعث فروپاشی جامعه میشن.خیلی باید سطحی نگر باشی که قدرت تکنولوژی رو دست کم بگیری تمام دانشمندا هم نظر هستن که به زودی اکثر مشاغل به واسطه ی هوش مصنوعی و پیشرفت علم رباتیک دیگه نیازی به نیروی انسانی ندارن.