2777
2789
عنوان

فرزند سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 85 پست
عزیزم چرا قیمه ها رو می‌ریزی تو ماستا؟الان درجریانی که چند تا خونواده پرجمعیت در فقر زندگی میکنن؟به ...

خود اسی میگه شرایط اقتصادی بدی نداره بعد دوتا بچه داره که میتونن از نظر رشد اخلاقی الگوهای خوبی باشن بعد اگه شرایطش رو داره چرا بچه نیاره پس کی باید فردای ایران رو بسازه فقط افغانیها زاد و ولد میکنن آیا یتونی آینده کشورت رو بدی به یه مشت مهاجر به نظر من فرزند آوری جهاده و اگه کسی که شرایطش رو داره به دلایل سطحی از فرزند آوری امتناع کنه تو اون دنیا باید جوابگو باشه 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بستگی به شانسم داره عزیزم،من خالم ۱۸ سالگی تو اوج خامی ازدواج کرد الان سه تا بچه داره شوهره نه شغل د ...

منظورم از بی عقلی بی فکری و کوته نظری نیست اینکه هول هولی آدم ازدواج کنه و بزاد کار درستی نیست همون شور و حرارات جوانیه جسارت انجام کارهاست جسارت ریسک کردنه این ریسک کردن نیروی محرکه ی اتفاقهای مهم زندگیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خود اسی میگه شرایط اقتصادی بدی نداره بعد دوتا بچه داره که میتونن از نظر رشد اخلاقی الگوهای خوبی باشن ...

وای همسر منم همینو میگه قبلا خیلی براش جدی نبود الان که جنایاتو علیه مسلمانها میبینه میگه باید تا چهارتا بیاری نسل شیعرو زیاد کنیم به خدا من نه که نتونم ولی میدونم دهنم سرویس میشه بچه های الان خیلی دردسر دارن 

وای همسر منم همینو میگه قبلا خیلی براش جدی نبود الان که جنایاتو علیه مسلمانها میبینه میگه باید تا چه ...

دقیقا درست میگن

منم به ابجیم اینا گفتم بچه بیارید 

اگه کشورتون رو دوس دارید

چند سال دیگه که جمعیت کشورمون پیر بشه، هیچ کشوری به ما رحم نخواهد کرد و دائما نورد حمله قرار میگیریم 

ما انسانها همیشه ناراضی هستیم از همه چیز یک زحمت و ضرری بهمون میرسه و صد لطف ، ولی زحمت و عذاب و می‌ ...

معلوم نیست چقد زحمت و ضرر و زیان بخواد تحمل کنه نباید مثل پدر و مادرای قدیمی ما هم به بچه تحمیل کنیم زندگیت خیلیم خوبه خود بچه بعدا میگه زندگیش خوبه یا نه شایدم اعتراض کنه بگه کاش من رو دنیا نیاورده بودی اون موقع با این حرفا و خنده ها نمیتونی گولش بزنی بچه های الان مثل نسل ما نیستن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
نی نی ها خیلی ملوسن ولی فقط روزها شبها بیشترشون بیدارن😂

نه ان شاء الله آروم باشه. زیاد بخوابه راحت باشی

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

وای همسر منم همینو میگه قبلا خیلی براش جدی نبود الان که جنایاتو علیه مسلمانها میبینه میگه باید تا چه ...

من نمیدونم کشش شما چقدره ولی من دو تا بچه دارم  به خدا قسم اگه بر گردم عقب حتما دوتا دیگه میاوردم الان بچه ها بزرگ شدن و چن سال دیگه ازدواج میکنن مسلما اگه تعدادشون بیشتر بود زندگیمون گرم تر بود و همین طور جامعه ایران  هم به امثال این بچه ها نیاز داره پس اگه هیچ کس بچه نیاره کی میخواد دانشمند ایرانی باشه یا ایران باید دکتر و مهندس رو از کشورای دیگه بخره به نظر من فرزند آوری اگه شرایطتون مناسب باشه واجب کفاییه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

معلوم نیست چقد زحمت و ضرر و زیان بخواد تحمل کنه نباید مثل پدر و مادرای قدیمی ما هم به بچه تحمیل کنیم ...

چرا تو این دوازده روز ثابت کردند همشون مثل نسل ما هستن منتها ما پدر و مادرا مثل پدر و مادرای قبل نیستیم و از کاه کوه میسازیم نه بچه ها

شرایطشو دارم اعصاب و تحمل بی خوابی و دو سال شیر دادن و تب واکسن و مریضی های دسته جمعی سه تا بچه و . ...

بیار بابا 

همینکه بغلش کنی لپش رو ببوسی ارزشش رو داره 

کاربر مرد درخواست نده . هر خانمی درخواست بده می‌پذیرم 

معلوم نیست چقد زحمت و ضرر و زیان بخواد تحمل کنه نباید مثل پدر و مادرای قدیمی ما هم به بچه تحمیل کنیم ...

خودم همیشه احساس میکنم تافته ی جدا بافته ی خدا روی کره ی زمینم از جایگاه خودم بهترین فرزندان بهترین همسر بهترین ظاهر و خلاصه در همه چیز خدا صدشو برام گذاشته ولی از بیرون که نگاه میکنم کلی نقص میبینم خیلی عیبهارو میبینم که بابتشون باید مدتها غصه خورد سالهاست که پدرم فوت شده ولی تا حالا غصه ی نبودنشو نخوردم به لطف حضور مادرم ، سلامتی جسمیم به خطر افتاد و بخاطرش اتاق عمل رفتم دو تا بچه دست تنها بزرگ کردم با همه ی اینها اصلا حسم نسبت به زندگی عوض نشده و دنیارو با تمامی دردها و شادیهاش دوست دارم به فرزندم یاد میدم که راضی باشه چون راضی بودن خود خوشبختیه ،من مادرشم فقط واسطه ی خلقش توسط خدا محبت من بهش هیچوقت کم نمیشه ولی خودش باید زندگیشو بسازه کمکش میکنم که بلند بشه ولی خودش باید زورشو  بزنه هر چقدر هم من مال اندوزی کنم برای آیندش شادیه اونو فراهم نمیکنه تهش یه مفت خور و عیاش بشه

اسی یه وقت دیوونه نشی بچه سوم بیاری؟ این کارو نکن نه با خودت نه با اون دوبچه که داری، مخصوصا با اون ...

چرا فکرمیکنی اشتباه کردی؟؟

من نمیدونم کشش شما چقدره ولی من دو تا بچه دارم به خدا قسم اگه بر گردم عقب حتما دوتا دیگه میاوردم ال ...

اتفاقا فکر اینکه این دوتا بزرگ بشن و برن دنبال زندگیشون خیلی اذیتم میکنه واقعا همون اندازه که اونها به محبت ما نیاز دارن چند برابر بیشتر ما به حضور و گرمای وجود اونها نیاز داریم