2777
2789
عنوان

فرزند سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 85 پست
مگع تموم نشده وا

نه بابا دوباره میشه 

مگه تمومش می کنن؟😭

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این شرایط که نه آب هست، نه برق هست، نه امتیت...بچه سوم و میخوای چیکار عزیزم؟ خدا همون دوتا دستا گ ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14865585/%DB%8C%D9%87

گلم میشه این تاپیکو گزارش بزنی لطفا🥲

"عرب" اصالت منه❤️

چی؟

جنگ دیگه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

خدایی منطقی فکر کن با شرایط که داریم کلا فرزند آوری فقط خیانت در حق اون بچه هست

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

اگه از لحاظ اقتصادی مشکل نداری بیار بچه ها خیلی خوبن به ویژه وقتی بزرگتر میشن ولی باز میگم شرایط عاطفی و اقتصادی خودتون و همسرتون خیلی مهمه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

واقعا ازپس مخارجش برمیایین؟دمتون گرم فقط بگید شغل شوهرتون چیه 

شوهرمن کارمنده هرزور فکر میکنم  بچه ای که هنوز نیومده مدرسه خوب میخاد خونه وماشین اینده اش باید تضمین بشع بچه که یه دوسال اولش نیست فقط 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

به نظر من دو تا واقعا کافیه همین دو تا هم معلوم نیس آینده راضی باشن

ما انسانها همیشه ناراضی هستیم از همه چیز یک زحمت و ضرری بهمون میرسه و صد لطف ، ولی زحمت و عذاب و می‌بینیم و لطف و نه 

مگع تموم نشده وا

تا ۱۴ شهریور مهلت اتش بس بهمون دادن 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خدایی منطقی فکر کن با شرایط که داریم کلا فرزند آوری فقط خیانت در حق اون بچه هست

چرا؟؟؟

دهه شصت که پدر مادره هفت تا هشت تا بچه میاوردن هم بارون بیشتر میومد هم محصولات کشاورزی بیشتر بود قحطی و بحران الان فقط به خاطر نا شکری کردن هست که کفر نعمت از کفت بیرون کنه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره