2777
2789
عنوان

📌 ‌‌‌‌‌‌

| مشاهده متن کامل بحث + 51254 بازدید | 5621 پست
🤣🤌🏿این حجم از تخریب خودم واقعا جای تاسف داره

تخریب نی تعریفه

من فقط یک زندگی دارم!واقعا فکر میکنی میخوام وقتمو تلف کنم تا ثابت کنم آدم خوبی ام؟نه...من خود شیطانم،دور بمون و اما قبل از اینکه پشت سرم حرف بزنی...به این فکر کن که چرا پشت سرم موندی...🤘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخریب نی تعریفه

🦦هعععی

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿ص۱۷` cdn.imgurl.ir/uploads/m273137_Nostalgia7.mp3 ولی این ریمیکس>>>> اقایون هول درخواست ندییییین

نه فقط ملکه

گمشو نغمهههههه💘💘💘💘💘💘💘

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿ص۱۷` cdn.imgurl.ir/uploads/m273137_Nostalgia7.mp3 ولی این ریمیکس>>>> اقایون هول درخواست ندییییین

نه جون تومنم فقط لایک کرد😐

لایک مختص منع فقططط

من فقط یک زندگی دارم!واقعا فکر میکنی میخوام وقتمو تلف کنم تا ثابت کنم آدم خوبی ام؟نه...من خود شیطانم،دور بمون و اما قبل از اینکه پشت سرم حرف بزنی...به این فکر کن که چرا پشت سرم موندی...🤘

عاا ملکه فدای گل موت بشم🤣🤣

🦦نمیخواد تو برو فدااا هموناشو

بعضی وقتااا انقد از اخلاقام بدم میاد

انقد مزخرف میشن

اه اه چندش

لایک مختص منع فقططط

چون گنگت بالاس احتمالا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز