2777
2789
عنوان

📌 ‌‌‌‌‌‌

| مشاهده متن کامل بحث + 51118 بازدید | 5620 پست
خفه شوووو اشغال، ما دیگه باهم هیچ کاری نداریم، سر پل صراط می‌بینمت، خدافز.

دیر اومدی

زودم بری؟ 

ن دیگ نشد

پل ساختم محکم تر از صراط 

بیا اونجا🦥

من فقط یک زندگی دارم!واقعا فکر میکنی میخوام وقتمو تلف کنم تا ثابت کنم آدم خوبی ام؟نه...من خود شیطانم،دور بمون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعضیا بهت بی احترامی میکنن ولی ازین حرفام میزنن.دو قطبی.

شکسته نفسی نکن ت بی احترامی

بده دو قطبی ام؟ 

هاااااااااا 

من فقط یک زندگی دارم!واقعا فکر میکنی میخوام وقتمو تلف کنم تا ثابت کنم آدم خوبی ام؟نه...من خود شیطانم،دور بمون

جا‌طُ‌همینجا‌تو‌آغوش‌منه‌

من‌هواتو‌دارم‌مال‌من‌همع‌خوبی‌بدیاتو-

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷` اگر زنی دیوانه وار با تو بحث میکند."خوشحال باش،"دنیای زن ها متفاوت و مرموز است؛زن اگر سکوت کند،بدان که سکوتش *"پایان توست"*...🌚

باطُ‌دوبارع‌جَوونم

با‌اینکع‌روحم‌موهاش‌سفیدع'

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷` اگر زنی دیوانه وار با تو بحث میکند."خوشحال باش،"دنیای زن ها متفاوت و مرموز است؛زن اگر سکوت کند،بدان که سکوتش *"پایان توست"*...🌚

واقعا ک.

چطوری‌داداشم؟

@_melikam_‍ 

دلم‌تنگ‌شد-