2777
2789
عنوان

من ادم بدی هستم علامت سوال

60 بازدید | 8 پست

من از مادرم خیلی ضربه خوردم بچه بودم  و هیچ کاری برای من نکرد بجز اینکه منو پیش بابام بخواد خراب کنه اینکه اذیتم کنه و...شاهد خیانت جنسیش به پدرم بودم اینکه الان دوسش ندارم و ازش متنفرم و حتی مردنش برام مهم نیس  بنظرتون من ادم بدیم؟ یروز تاوان میدم؟

ایشالا ک خیره

نچ آدم بدی نیستی. حست کاملا طبیعیه. راحت باش. با خودت مهربون باش.

یعنی تاوان نمیدم؟ اینکه از اول مادری بالا سرم نبود و‌ملی ضربه خوردم باعث بخشش خدا میشه؟ همش میترسم ازینکه یروز سرم بیاد

ایشالا ک خیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه آدم بدی نیستی چه تاوانی بدی الان اون آدم بد بده هم تاوان نمیده چه برسه به تو

اون همش نفرینم میکنه ناله و‌گریه و.... یعنی نفریناش نمیگیره؟ همش میترسم اینمه زندگیم الان خوب نیس نفرینای اون باشه بعد میگم خدایا من انقد ضربه دیدم چرا باید نفرینای اونو قبول کنی

ایشالا ک خیره

آدم بدی نیستی تو حاصل اون اتفاقایی ک برات افتاده و شاهدش بودی هستی که خب طبیعتا روت تاثیر میذاره مثل هر آدمی 

ببین بنظرم در کل کاری نکن ک بعدا یادش میوفتی پشیمون بشی 

‎هه‌ندێک جار حه‌سره‌تی هاتنی که‌سێک تا ئه‌به‌د له‌ دڵدا ده‌مێنێته‌وه‌...💔 ‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
اون همش نفرینم میکنه ناله و‌گریه و.... یعنی نفریناش نمیگیره؟ همش میترسم اینمه زندگیم الان خوب نیس نف ...

انرژی منفیشبه خودش برمیگرده چیزی به تو نمیرسه فقط از لحاظ روانی چون بهش فکر میکنی درگیرش میشی سعی کن اهمیت به نفریناش ندی اصلا

یعنی تاوان نمیدم؟ اینکه از اول مادری بالا سرم نبود و‌ملی ضربه خوردم باعث بخشش خدا میشه؟ همش میترسم ا ...

نه برای کار نکرده چه تاوانی؟ واکنش طبیعی ب اون رفتارا همینه دیگه. باعث بخشش رو نمیدونم اگه ب خاطر اینکه مادر بالا سرت نبوده اشتباهی کردی گناهی کردی اونم موقع محاسبه لحاظ می‌کنن ولی اگه از سرت اومدن میترسی سرزنش نکن وگرنه چرا باید سرت بیاد؟ عالم قانون داره الکی ک نیست

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام