2821
2789
عنوان

فامیل شوهر 🤢

211 بازدید | 13 پست

امشب دلم از دنیا گرفتم 

چند شب پیش شب تولدم بود ، شنیدم یه خانمی از نزدیکان همسرم ، خونه به خونه میگرده 

دنبال ما میگه ک فلانی بچه میخاد ، بچه دار نمیشن 

، خودش حاملس آخر این ماه بچش دنیا میاد 

ی آدم چقدر دلش میتونه سیاه باشه اینو بگه 

تازه بگم من سنم پاینه 

اون نزدیک ۴۰ سالشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خاک تو سرش دیگ بچه آوردن تو این دوره زمونه پوز دادن داره کی آخه تو این اقتصاد بچه میاره کلا فامیل طرف شوهرم ی مشت حسودو مزخرفن

و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁
به خدا واگذار کن قد نیتش بهش بده و تمام دنبالشم نگیر فکر نکن

اوعده بود خونمون گفت اسپند داری پسرشو فرستادم منم دادم 

بعد این حرفو شنیدم 

فهمیدم منظورش،اینه من چشمم دنبال بچه اونه😭😭😭😭😭

خاک تو سرش دیگ بچه آوردن تو این دوره زمونه پوز دادن داره کی آخه تو این اقتصاد بچه میاره کلا فامیل طر ...

هنوز شوکم تو حرفاش😭😭😭

خودم خیلی ناراحتم بعد اینم از همین نقطه منو زد

اوعده بود خونمون گفت اسپند داری پسرشو فرستادم منم دادم بعد این حرفو شنیدم فهمیدم منظورش،اینه من چشمم ...

توروخدا هرچی فکرتون میگه رو دنبال نکنید ممکنه این فقط برداشت شما باشه من الان دقیقا یک هفته هست با زن برادرم درگیر همین ماجرام که مدام برداشت بد میکنه درصورتی خداشاهده کسی منظور بدی نداشته و داشتیم زندگی میکردیم 

توروخدا هرچی فکرتون میگه رو دنبال نکنید ممکنه این فقط برداشت شما باشه من الان دقیقا یک هفته هست با ز ...

این خانم از موقعی عروسی کردم افتاده دنبال من ، هر جا میشینه دروغ میگه پشت سرم 

چند ماه پیش کاری کرد 

ک خانواده همسرم با من و همسرم حرف نمیزدن 

نامزدی برادر همسرم این بهم زد ، و کلی تهمت پشت سر من 

و الان این کارا و هزار جیز دیگه ک قابل گفتن نی

😭😭😭من چیکار کنم هعی دلم شکسته ،

ولش کن عزیزم این آدما اینقدر قلبشون سیاهه که ازشون باید دور موند اصلا ارزش ناراحتی ندارن.دع کن خدا در بهترین شرایط زندگیت بهت بچه بده من در بدترین حالت ممکن مادر شدم خیلی سختی خیلی.اصلا ناراحت نباش قشنگم❤️ هر کی حرفاشو بشنوه پشت سرش میگه دیووونه ست.

ولش کن عزیزم این آدما اینقدر قلبشون سیاهه که ازشون باید دور موند اصلا ارزش ناراحتی ندارن.دع کن خدا د ...

مممنونم عزیزم 

انشالاااا ، خیلی سخته یکی اینطوری بهت ضربه بزنه با حرفاش 

انشالا ک بهترین اتفاقا برات رقم بخوره💗🫂

مممنونم عزیزم انشالاااا ، خیلی سخته یکی اینطوری بهت ضربه بزنه با حرفاش انشالا ک بهترین اتفاقا برات ر ...

سخت هست من خودم با یه قوم مغول انگار زندگی میکنم به شدت سنتی و خاله زنک اما بیخیال باش خدا خودش بزرگه عزیزم.برای شمام به همچنین فداتشم💜💜💜