سلام.من 6ساله ازدواج کردم تو این 6 سال یه بارم روز زن کادو نگرفتم حتی گل اما من برا روز مرد کادو میگرفتم توقع ندارم اما ادم دلش میگیره لااقل یه تبریک امسال اولین سالیه که مادر شدم انتظار داشتم تبریکو بگیرم اما اونم دریغ کرد دیشب حتی به مامانم تبریک نگفت اومدیم خونه بازم انگار نه انگار امروز هم همینطور از صبم هر چی میگم زنگ بزن به مامانت پاشو بریم اصلا محل نمیزاره چقدر اخه بی فکر نباید به مامانش احترام بزاره منم تنها نمیتونم برم الانم با وجود اینکه دید خونه تکونی دارم به بهونه خرید رفته 2ساعته نیومده فقط میخاد عذابم بده باز همشون پشت سرمون حرف میزنن که نیومدن به مامان سر بزنن شوهرم از وقتی بچه اومده خیلی باهام سرده اصلا هر چی هم میگم انگار نمیشنوه
خدا نكنه عزيزم دور از جون چيكار بايد بكنيم از ي هفته قبله دارم ميگم روزه زن روزه زن ديروز يه قهر كرد و گفت روزتم. مبارك فقط گريه كردم از ديشب تاحالا خونه مادرشه اون
نه بابا مگه محتاجشم برم که بگه وای چه تحفه ایم که انقدر منو میخاد وای خیلی ازش متنفرم حتما میرم مشاو ...
وا چه ربطي داره عزيزم هميشه كه نبايد مرد بياد جلو ي بارم خانوم ميره جلو اگه اونوقت محل نداد يه جايي مشكل داره ربطي به محتاجي نداره زن و شوهر مكمل هم ديگن به حرفم قك كن اگه در حد فكر باشه بعد فقطم همه فكرو زكرتو نزار واسه بچت به شوهرت بيشتر برس اون واجب تره و مهم تر چون فردا خداي نكرده كسي جاتو نگيره