2777
2789
عنوان

اعتراض دارم

158 بازدید | 14 پست

سلام.من 6ساله ازدواج کردم تو این 6 سال یه بارم روز زن کادو نگرفتم حتی گل اما من برا روز مرد کادو میگرفتم توقع ندارم اما ادم دلش میگیره لااقل یه تبریک امسال اولین سالیه که مادر شدم انتظار داشتم تبریکو بگیرم اما اونم دریغ کرد دیشب حتی به مامانم تبریک نگفت اومدیم خونه بازم انگار نه انگار امروز هم همینطور از صبم هر چی میگم زنگ بزن به مامانت پاشو بریم اصلا محل نمیزاره چقدر اخه بی فکر نباید به مامانش احترام بزاره منم تنها نمیتونم برم الانم با وجود اینکه دید خونه تکونی دارم به بهونه خرید رفته 2ساعته نیومده فقط میخاد عذابم بده باز همشون پشت سرمون حرف میزنن که نیومدن به مامان سر بزنن شوهرم از وقتی بچه اومده خیلی باهام سرده اصلا هر چی هم میگم انگار نمیشنوه 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
به خودش گفتی؟

اره صد بار هرسال و به هر مناسبت باز سالای دیگه یه تبریک بود امسال که کلا انگار وجود ندارم میخام برم پیش مشاور خیلی خستم

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهره منم برا مامانش هيچي نميخره به منم كادو نداد ميگم به مامانم نميدم چه برسه تو متاسفانه شعور ندار ...

کاش شوهرم بمیره خیلی بد شده خیلی

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

خب شما تنها نمیتونی بری ی تلفن کن ب مادر شوهرت و بهش تبریک بگو 

بهشم بگو پسرتون منو نیاورد خونتون دلم میخواست خودم بیام. اما واسه خودمم ک امسال مادر شدم هم چیزی نخرید . 

اگ بهشون نگی فک میکنن تو اجازه ندادی ک پسرشون بره خونشون 

کاش شوهرم بمیره خیلی بد شده خیلی

خدا نكنه عزيزم دور از جون چيكار بايد بكنيم از ي هفته قبله دارم ميگم روزه زن روزه زن ديروز  يه قهر كرد و گفت روزتم. مبارك فقط گريه كردم از ديشب تاحالا خونه مادرشه اون 

خب شما تنها نمیتونی بری ی تلفن کن ب مادر شوهرت و بهش تبریک بگو  بهشم بگو پسرتون منو نیاورد خون ...

اگه كسي بخواد حرف بسازه ميسازه وگرن مادره بايد پسرشو شناخته باشه عين مادر شوهره من كه ميدونه پسرش گاوه

خب شما تنها نمیتونی بری ی تلفن کن ب مادر شوهرت و بهش تبریک بگو  بهشم بگو پسرتون منو نیاورد خون ...

اخه تلفن خونه قطع گوشیمم پول  نداره زنگ نزدم میخام فردا از گوشی خواهرم زنگ بزنم درد من اینه شعور نداره حتی به مامانش زنگ بزنه 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
خدا نكنه عزيزم دور از جون چيكار بايد بكنيم از ي هفته قبله دارم ميگم روزه زن روزه زن ديروز   ...

چرا دور از جون بمیره راحت شم نمیتونه هم پدر باشه هم همسر کلا یادش رفته زن و شوهریم انگار هم خونه ایم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
اوه پس قضيه اساسي مشكل داره طرفشم ميري؟؟يا منتظري اون بياد؟؟

نه بابا مگه محتاجشم برم که بگه وای چه تحفه ایم که انقدر منو میخاد وای خیلی ازش متنفرم حتما میرم مشاور چون با این وضع حتما دیوونه میشم

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
نه بابا مگه محتاجشم برم که بگه وای چه تحفه ایم که انقدر منو میخاد وای خیلی ازش متنفرم حتما میرم مشاو ...

وا چه ربطي داره عزيزم هميشه كه نبايد مرد بياد جلو ي بارم خانوم ميره جلو اگه اونوقت محل نداد يه جايي مشكل داره ربطي به محتاجي نداره زن و شوهر مكمل هم ديگن به حرفم قك كن اگه در حد فكر باشه بعد فقطم همه فكرو زكرتو نزار واسه بچت به شوهرت بيشتر برس اون واجب تره و مهم تر چون فردا خداي نكرده كسي جاتو نگيره

وا چه ربطي داره عزيزم هميشه كه نبايد مرد بياد جلو ي بارم خانوم ميره جلو اگه اونوقت محل نداد يه ...

اتفاقا رفتم اما بازم محل نداده اونه که همه ی زندگیش شده بچه من هم به اون توجه دارم هم بچه اون کلا مسولیتاشو باهم قاطی کرده

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
اتفاقا رفتم اما بازم محل نداده اونه که همه ی زندگیش شده بچه من هم به اون توجه دارم هم بچه اون کلا مس ...

به روش بيار نه با غر زدن چون فراري ميشه خودتو بهش نزديك كن خيلي رييدن فقط رخت شستن و غذا درست كردن و نزديكي كردن نيس به روح و روانشم برس