2777
2789
عنوان

میخوام دختر بدی بشم

660 بازدید | 34 پست

دلم میخواد دیگه دختر خوبی نباشم دختر بدی بشم 

کارای بد انجام بدم 

دلم میخواد برم یه جای دور حالم بده 

چیکار کنم؟

چرا همیشه دخترا باید خوب باشن؟ خانوم باشن ؟ متین باشن؟ صبور باشن ؟چرا همیشه باید محدود باشن خسته شدم میخوام بد بشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسم الله بفرمایید 

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
منم گاهی می‌زنه به سرم مثل گذشته ام بیخیالی طی کنم و هر کار دلم خواست بکنم ولی باز می‌گم نه در شأن ت ...

منم واقعا زندگیمو به خودم سخت کردم همش خودمو محدود کردم همیشه از خواسته هام گذشتم همیشه مظلوم بودم واقعا خسته ام