2777
2789
عنوان

طلسم

288 بازدید | 30 پست

میخوام یه خانواده رو با طلسم نابود کنم چون همه‌ی زندگیم رو نابود کردن و هیچ خدایی نیست جوابشونو بده اونا خدا دارن فقط 

تو رو خدااااااااا اگر کسی رو می‌شناسید که کار درسته بهم معرفی کنید دیگه نمیتونم این حجم خشم رو تو خودم نگه دارم 

زحمت میکشی خواهر.خسته نشی یوقت. 

فکر کردی فقط خودت گرفتاری اینمدلی داری‌؟

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کارو نکنخدا به موقع رسوا می‌کنه دیدم که میگم

نمیکنه😭😭😭😭😭😭 هیچی نمیشن هیچی زور خدا به من رسید من کاری که کارشون ندارممممم آشغالاااااا نمیدونی با دلم چیکار کردن من هیچین آدمی نبودمنننم

زحمت میکشی خواهر.خسته نشی یوقت. فکر کردی فقط خودت گرفتاری اینمدلی داری‌؟

به سگ سیاه تو چی میدونی از صبر من از شعور من چی میدونی که اینو میگی لطفا هیچی نگید حالم خوب نیست هیچی اگر میخوای نفهمی منو 

نمیکنه😭😭😭😭😭😭 هیچی نمیشن هیچی زور خدا به من رسید من کاری که کارشون ندارممممم آشغالاااااا نمیدون ...

درکت میکنم

یه داستانایی سر من اومد فقط گفتم به خدا میسپرم و یکم نفرین

انقد حق بود نفرین ک گرفتشون

.

به سگ سیاه تو چی میدونی از صبر من از شعور من چی میدونی که اینو میگی لطفا هیچی نگید حالم خوب نیست هیچ ...

توچی میدونی من چیا کشیدم چی ب سرم اومده؟ تو حتی نمیتونی ثانیه ای جای من زندگی کنی بخدا اگربتونی یک ثانیه جای من این زندگیو زندگی کنی. اما من همه امیدم ب خداست اون ادمهای لعنتی رم میسپارم ب خدا

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

درکت میکنمیه داستانایی سر من اومد فقط گفتم به خدا میسپرم و یکم نفرینانقد حق بود نفرین ک گرفتشون

من کیو نفرین کنم؟ نفرین شما حق بود 

من بگم از چی شاکیم؟ از اینکه من از کسی خوشم اومد که الآن بعد این همه سال با رفتنش بگم چرا منو نخواست؟ 

اینکه مادرش می‌ترسه آهم دامنشون رو بگیره؟ من کنار کشیدم که غرورم حفظ بشه من نمیخواستم بفهمن از شانس بدم لو رفتم اونام فراموش نمیکنن که نمیکنن 

به من چه نامزد کرد چرا میگن نذر کنیم بیا حلیم هم بزن بخت خوب بیاد سراغت وای نمیدونید چقدر حس تحقیر میکنم برم یقه‌ی خدا رو بگیرم بگم چرا مهر آدم اینجوری رو انداختی تو دلم که منو در نهایت خار کنی چی داشت این قصه برای من 

نفرین خودش خفته برای من 

تمام وجودم حس خار شدنه

توچی میدونی من چیا کشیدم چی ب سرم اومده؟ تو حتی نمیتونی ثانیه ای جای من زندگی کنی بخدا اگربتونی یک ث ...

مگه شما تاپیک زدی و من اومدم نظر گذاشتم تو هیچی نکشیدی 

من تاپیک زدم میخوام انتقام بگیرم شما بدون اینکه هیچ بدونی چون من هیچی هم نگفتم رو هوا فکر کردی خودت فقط گرفتاری این مدلی داری 

آخه چه ربطی داره 

مگه اومدم گفتم فقط من گرفتارم؟ کامنت شما چه راهکاری در جهت کمک به من داشت چی به من اضافه کرد تو رو خدا بیخیال من دنبال بحث و کل کل نیستم به اندازه کافی کفری بودم 

چقدر سخت.. درکت میکنمبیخیال شوبا طلسم و دعا و.. روح خودتو سیاه میکنی

سیاه هست عزیزم روزگارم همیشه سیاه بود به کی قسم بخورم که من خیلی صبور بودم به مو بند بودم اومدن شهر دیگه مادربزرگمم مرد تمام فکرم از اول به هم ریخت فکر کن اومدی از اول تلاش کنی برای یک درصد پیدا کردن شغل تنهای تنها بی پشتوانه اون وقت یه مشت آش و لاش درکی ندارن طرف این‌همه سال خودشو دریغ کرد سر یه اشتباه آقا کجای دنیا به یکی ابراض علاقه کنی خار و خفیفت میکنن اونم من که تو زندگیم با چارچوب سخت زندگی کردم من اتفاقی لو رفتم نمیشه بفهمید و آروم زندگیتون رو کنید 

ولی بعد این همه سال هنوز عین روز اول یادشونه من تا آخر عمر باید در جریان تمام مراحل زندگی یه حرامزاده باشم که در حدم نبود و حس نخواستن و خفت رو مدام بهم تزریق میکنه 

اومدم اینجا آرامش بگیرم یهو مادربزرگم فوت کرد و اینا دنبال بهانه برای خودنمایی فکر کنم تا دعوتنامه عروسی رو دستم ندن ولکنم نیستن جدای مرگ مادربزرگم که نابودم و کرد من وقت اینو ندارم سوگواری کنم وسط این بحبوحه این آتا آشغالهای دوزاری رو باید بابت متلک پرونی تحمل کنم بدون اینکه درکی از شرایط زندگیم داشته باشن 

خستم دلم دیگه نمیخواد بگم خدایا به تو واگذار میکنم چی رو بگم واگذار کردم تو این داستانی که تهش معلوم بود 

میخوام تهش خودمو نابود کنه مگه از این بدترم میشم من بالاتر از سیاهی هم دیدم بچه های غزه رو ببین کو خدا 

من ۱۲ روز جنگ شد نتونستم سر و صدا رو هضم‌ کنم اونجا بود فهمیدم اون آدمها جدای سیاست خدا ندارن خدایی اگر باشه دوست عزیزم من ازش میترسم وقتی وایساده قتل عام این همه آدم رو میبینه تجاوز میشه قتل میشه خودکشی میشه کاری نمیکنه من از این خدا اگر باشه میترسم میترسم از خدا از اینکه هیچکاری برای من نکرد میترسم پس خودم دست به کار میشم چون خیلی صبور بودم خیلییییییییییییی

سیاه هست عزیزم روزگارم همیشه سیاه بود به کی قسم بخورم که من خیلی صبور بودم به مو بند بودم اومدن شهر ...

درکت میکنم

چیزای سختیشو تجربه کردی 

بیخیالش شو

تنها راه اتیش زدنشون خوشی و خنده تو هست

اینجوری فقط داری خودخوری میکنی

.

درکت میکنمچیزای سختیشو تجربه کردی بیخیالش شوتنها راه اتیش زدنشون خوشی و خنده تو هستاینجوری فقط داری ...

گيريم خنده‌های ساختگی کنم ولی واقعیت امر زندگی من جز فلاکت و بدبختی نیست از این به بعد و این منو میرنجونه که یه سر سوزن امیدم رو ناامید کردن 

با تمام وجودم اگر کسی رو پیدا کنم اینکار رو میکنم مگر اینجا هم خدا یارشون باشه کسی به پستم نخوره 

کسی رو پیدا کنم از رررررررررررریشه مثل درخت میکنمشون خشکشون میکنم حتی گفتنشم لذت بخشه 

درد داره درد داره وقتی به سوگواری منم رحم نکردن پس از چیزی نمی‌ترسن