2777
2789

به نام خدا 

بیدار میشم 

صبحانه میخورم 

گوشی 

ناهار میخورم 

گوشی 

شام میخورم 

گوشی 

تابستون شما داره چطور میگذره؟

بیاید ایده بدیم چیکار کنیم از این رکود در بیاااد🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به به😮‍💨😂 

من دارم سعی می‌کنم روزانه کارای متنوع انجام بدم،زبان بخونم،مکرومه ببافم،آشپزی کنم،کارای خونه رو برسم،نقاشی بکشم…

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

بیدار میشم

گوشی رو چک می کنم

می بینم شب شده

می خوابم

😐🤣

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
به به😮‍💨😂 من دارم سعی می‌کنم روزانه کارای متنوع انجام بدم،زبان بخونم،مکرومه ببافم،آشپزی کنم،کارای ...

زبان دوست ندارم 

مکرومه بلد نیستم 

آشپزی بد نیست ایده خوبیه 

نقاشی نیز بلد نیستم 

مرسی😂❤️

منم مثل شما بودم راحتتر بودم 

تازگی یه جایی میرم کارآموزی 

خیلی اذیتم 

پرسنلش به چشم رقیب نگام میکنن

هرروز از در که میان همو بغل میکنن به من سلامم نمیدن اکه بدنم خیلی خشک با کلی چشم و ابرو

هرچقدر سعی  میکنم ناراحت نباشم و به دل نگیرم فایده 🥲🥲🥲

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
زبان دوست ندارم مکرومه بلد نیستم آشپزی بد نیست ایده خوبیه نقاشی نیز بلد نیستم مرسی😂❤️

بابت مکرومه میتونید‌ از آپارات و پینترست بافت هاشو آموزش ببینید،ساده و باحاله.

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

منم مثل شما بودم راحتتر بودم تازگی یه جایی میرم کارآموزی خیلی اذیتم پرسنلش به چشم رقیب نگام میکننهرر ...

وای خیلی بده درکت میکنم 🥲❤️سعی کن تو با در دوستی وارد بشی مثالا اگر کیک بلدی درست کن ببر بگو آوردم با هم بخوریم یا از این جور چیزا