2777
2789
عنوان

مزخرف

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 26 پست
من بازی نخوردم خریت کردم

هرچه بخودت  بگی خریت بوده  گاویت بوده حماقت بوده . برگشت به اول نمیشه پس قبولش کن که اشتباه بوده  و راهو استباه رفتی. حالا  از این ببعد  راه صحیحو جستجو  میکنم  و میرم.   درونت الان  شکسته پس بیشتر لهش نکن.   بلکه مرمتش کن. 

مثلاامروزروززنه من ب جهنم ب درک واسه مادرش ازیه پیش کادوگرفتم گفتم بیای دنبالم کادوشوبدم انگارنه اگنارفقط وقتی بهم نیازداره خوب میشه مهربون میشه همش دارم خودموسرزنش میکنم باوجودتنفری ک بهش داشتم چرازنش شدم هرچندتاروزعقدم بنابرجدایی بودولی دوباره بالتماس و گریه کاری کردنتونم جلواحساساتموبگیرم

زیادخوب بودن مثه داشتن یه کروموزوم اضافس منگل تصورمیشی...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچه بخودت  بگی خریت بوده  گاویت بوده حماقت بوده . برگشت به اول نمیشه پس قبولش کن که اشتبا ...

نمیدونم خستم خیلی خسته

خب جلوی ضررو هر وقت بگیری منفعته یا برو مشاوره یا جدا شو تا دیر نشده

نمیخام باجداشدنم خانوادموناراحت کنم سنمم زیادنیست ک برچسب مطلقه بودم بهم بخوره مشاورم نمیاداینقدخودشوقبول داره میگه من مشکلی ندارم

نمیخام باجداشدنم خانوادموناراحت کنم سنمم زیادنیست ک برچسب مطلقه بودم بهم بخوره مشاورم نمیاداینقدخودش ...

خب با یه ترفند دیگه ببرش

من خودم اول زندگیم خیلی به مشکل خورده بودیم با شوهرم

مخصوصا دوره عقد

رفتم پیش یه روانشناس خوب

واقعا خیلی تاثیر داشت

براش شرط بذار وقتی حالش خوبه که برین پیش روانشناس

اینی که من پیشش رفتم جوونه مثل رفیق میمونه واسه آدم خیلی کمک میکنه

میخوای معرفی کنم؟

نمیخام باجداشدنم خانوادموناراحت کنم سنمم زیادنیست ک برچسب مطلقه بودم بهم بخوره مشاورم نمیاداینقدخودش ...

ب نظرم اگر دوستش نداری و اونم الان تلاشی برای به دست اوردن دلت نمی کنه و با توجه ب اینکه میگی خانواده ت پشتت هستن 

راهتو جدا کن قبل از اینکه بری زیر یک سقف باهاش زندگی کنی 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

خب با یه ترفند دیگه ببرش من خودم اول زندگیم خیلی به مشکل خورده بودیم با شوهرم مخصوصا دوره عقد رفت ...

شماکجاهستین

نمیدونم بیادیانه

ب نظرم اگر دوستش نداری و اونم الان تلاشی برای به دست اوردن دلت نمی کنه و با توجه ب اینکه میگی خانواد ...

خانوادم تااخرعمرشون ازم مواظبت میکنن جونشون بستس ب جونم من حتی طوری رفتارکردم توخانواده شوهرم مادرشوهرم رواسمم قسم میخوره میگه تنهادلیلی ک خیالم بابت شوهرت جمعه تویی ک میتونی این زندگیودرست کنی بهش گفتم جداشیم توافقی نمیادمیزنه مسخره بازی براش مهم نیست ناراحتم یانه دیشب یه اس اشتباه فرستادمیگه اینقدخستم ک حوصله توروندارم برات توضیح بدم من واقعادوست دارم جداشم ازاین زندگی بدم میاد

من تهرانم

من برا شوهرم شرط گذاشتم که باید بیای و فقط مریضا نمیرن که

میخوام زندگیمون بهتر بشه و مشکلامون حل بشه

به نظرم این آخرین راهه

اگه نیومد نرو تو زندگی

بری خدای نکرده با یه بچه برگردی که خیلی برای خودت و خانوادت سخت تر میشه

تازه مردا بهتر نمیشن هیچ بدترم میشن

من تهرانم من برا شوهرم شرط گذاشتم که باید بیای و فقط مریضا نمیرن که میخوام زندگیمون بهتر بشه و مشک ...

عاخه اون ب حرفت گوش میده ولی من چی میدونی شوهرم ازبچگی عقده داشته بابی توجهی بزرگ شده همیشه میگه عقده محبت دارم ولی وقتی بهش نزدیک میشم وبهش محبت میکنم سردمیشه یاوقتی باخانوادم شوخی میکنم و میخندم میگه ارزوداشتم ی بارم این خنده هات واسه من بودمیخادبهش نزدیک شم ولی وقتیم نزدیکش میشم پسم میزنه نمیتونم درکش کنم

عاخه اون ب حرفت گوش میده ولی من چی میدونی شوهرم ازبچگی عقده داشته بابی توجهی بزرگ شده همیشه میگه عقد ...

آخ آخ 

واقعا میفهمم چی میگی

اینا انگار تو بچگی بهشون توجه نشده با دست پس میزنن با پا پیش میکشن

من که نظرم اینه اگه عروسی کنی بدون اینکه اوضاع خوب شده باشه هیچ وقت خودتو نمیبخشی

میفهمم چقدر طلاق بار سختی رو دوش آدم میاره ها

واقعا تصمیم خیلی سختیه

ولی زندگی اینجوری که همش عذابه نرو توش

آخ آخ  واقعا میفهمم چی میگی اینا انگار تو بچگی بهشون توجه نشده با دست پس میزنن با پا پیش میکش ...

بهش میگم توافقی جداشیم میگه برواقدام کن بعدش میزنه مسخره بازی حتی چندروزپیش همسایمون اومدخواستگاریم فک میکردازدواج نکردم بخداتعریف نمیکنم ولی ازهمشون سرترم ولی شوهرم مسخرم میکنه اهل چک کردن گوشی و این چیزانیستم ولی اون گوشیشوقایم میکنه نمیدونم دلیل این رفتارش چیه اگه کسه دیگه رودوست داره خب بره بااون بهونه دست من میوفته واسه جدایی