2777
2789
عنوان

من تو عقدم نمی دونم رفتار درست چیه

195 بازدید | 13 پست

الان نزدیک پریودم هست اصلا حوصله ندارم نامزدم هی گیر داده بیا خونه من بیا اینجا منم نرفتم گفتم حوصله ندارم 

همسرم مرد خوبیه ولی به جای اینکه بریم بیرون گردشی چیزی بیشتر میگه بریم خونه من منم حوصله ندارم 

بعد تا خودم بهش نگم فلان چیزو بخر نمی خره باید بگم حتما 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خونه چیکار می‌کنید حوصلتون سر نمیره؟

خب بگو بریم بیرون تو خونه بیکاریم حوصلم سر می‌ره 

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

گفتم بهش حوصله ندارم می دونی در کل یه توقعاتی ازش دارم که نمی تونم بهش بگم اصلا نمی دونم گفتنش درسته ...

ببین مثلا اینکه توقع داری تو پریودی چطور باهات رفتار بشه رو باید بهش بگی 

کلا به مردا باید توضیح بدی این چیزا رو 

نه حوصله اش چرا سر بره معذرت میخوام رابطه دیگه

آخه گفتی الان پریودم میگه بیا خونه

الان وقتی رابطه نمی‌تونین چیکار میکنین 

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

نزدیک پریودم هست حالا نشدم

من جای تو بودم میگفتم پریودم خیال رااااحت😁😂