2777
2789
عنوان

کراشم دکتره

114 بازدید | 11 پست

عجیب خوبه هاا 

مشاوره هم هست 

صدا نگم قیافه نگم رتبه دورقمی دانشگاه شهید بهشتی 

یه جور حرف میزنه دلت میره اصلا

کنکوریه ۴۰۷ و کنکوریه بدبخت محسوب میشم هم اکنون💔🫀ولی میرسم به هدفم چون تلاش مبکنم براش🦷🥼🥹 تاپیکای ۹ مرداد به قبلم گردن نمیگیرم پس راجبش چیزی نگید یکمی اخلاقمم شبیه حبیب زود عاشق میشم 😆

مطمئنم نویسنده تاپیک یه دم کنکوریه... 

بشین سر درست. 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

مطمئنم نویسنده تاپیک یه دم کنکوریه... بشین سر درست.

هرکی باشه عاشقش میشه 

وای بهم گفت خواهش میکنم عزیزممم🤣😭

کنکوریه ۴۰۷ و کنکوریه بدبخت محسوب میشم هم اکنون💔🫀ولی میرسم به هدفم چون تلاش مبکنم براش🦷🥼🥹 تاپیکای ۹ مرداد به قبلم گردن نمیگیرم پس راجبش چیزی نگید یکمی اخلاقمم شبیه حبیب زود عاشق میشم 😆

البته یه نفر با شرایط مشابه این آقا میشناسم شاگرد قدیمیش که دندون قبول شده بود رو گرفت

اسمش چی بود؟

ولی ایما به احتمال زیاد هم دانشگاهیهاشونو میگیرن

تا این کراش رو بهمامزد تبدیل کنی ما کنارتیم 😆

ممنون از همدردیت🤣