2777
2789

سلام کسایی که درحال جداشدن هستید وقتی میرید دادگاه خودتون پدر یا مادرتون را می‌برید باهاتون 

وشوهرتون هم میاد دادگاه تنها میاد یا برادری یا مادرش اونم هست .

من وقتی میرم دادگاه خانواده شوهرپستم خیلی میاند فحش ميدند وحتی خواهرش خودش ازدواج دوم کرده به من میگه تو نتونستی زندگیتو جمع کنی وکلی حرف های دیگه و.... منم مجبورم تنها نرم خانواده ام باشم یه جورایی حمایت دارم وخیال راحته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لشگر کشی میکنن!!!!!دوستموچند وقت پیش جدا شد فقط خودش و طرف مقابل میرفتن . دوتایی

شوهرپستم با اینکه مردهست ولی حتما مادرش یا برادرش یا یکی ازاعضای خانواده اش با اون هستند

شوهرپستم با اینکه مردهست ولی حتما مادرش یا برادرش یا یکی ازاعضای خانواده اش با اون هستند

ببین هرررررر چی گفتن تو فقط سکوت کن. 

اصلا نه نگاهشون کنه نه حرفی بزن نه جوابی بده.... کلا انگار وجود ندارن

لشگر کشی میکنن!!!!!دوستموچند وقت پیش جدا شد فقط خودش و طرف مقابل میرفتن . دوتایی

اونا توافقی جدا میشن 

اونایی که بحث دارن قشون کشی میکنن

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

من ک کلا همه مراحل دادگاه رو خودم تنها رفتم از طرف اونا هم هیچکس نیومد حتی شوهر سابقم تو دادگاه حاضر نشد چون معتاد بود اعتیاد داشت وضعیتش خیلی اسفناک بود و اصلا هم براش مهم نبود چقدر من دارم هزینه میکنم دادگاه چقدر دارم میرم میام برای طلاق هرچی التماسش کردم بیا طلاق توافقی راحت تره من دارم عذاب میکشم پله های دادگاهو میرم میام گوش نکرد خلاصه مراحل دادگاه نزدیک ۱۰ماه طول کشید تا من تونستم طلاق غیابی بگیرم و کامل مهریه رو بخشیدم نگرفتم 

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎