2777
2789
عنوان

کراش زدنه زنه متاهل

398 بازدید | 20 پست

یکی به من توضیح بده اینکار چه معنی میده آخه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مثلا یه بازیگر و دوست داشته باشه و مدام سریالاشو دنبال کنه چه ایرادی داره؟

ولی خب اگر تو دنیای حقیقی قراره کراش داشته باشه قطعا کار اشتباهیه و مصداق خیانته.

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

همیشه مردا ها خیانت می کنند و یک بار اون خیانت کردهر

همیشه؟ خیر همیشگی نیست!

زن خیانت کار کم نداریگ

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

کار زشتیه به نظرم

کراش زدن یعنی تو نخ طرف رفتی کم کم خوشت اومده اگه کسی متاهله باید اگه با یک نگاه خوششم اومد نگاهشو بگیره پا آدمیم اختیار داریم

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

کار زشتیه به نظرمکراش زدن یعنی تو نخ طرف رفتی کم کم خوشت اومده اگه کسی متاهله باید اگه با یک نگاه خو ...

چقدر چندش

همیشه؟ خیر همیشگی نیست!زن خیانت کار کم نداریگ

۸۵ درصد مردان خیانت کارند 

و توسط همسرانشون بخشیده می شن 

و دوباره بعضی ها شروع به خیانت می کنند و باز بخشیده میشن

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

اخه بستگی داره خب کراش به چه معنی باشه مثلا من الان تو رابطه هستم ولی مثلادیه هنر پیشه کراشم دوستش د ...

رابطه رو ول کن این شوهر داره