2777
2789
عنوان

بیمارستان خوب عمل در شیراز

50 بازدید | 6 پست

سلام دوستان ممنون میشم پاسخ بدید و راهنمایی کنید بنده به شدت نگران هستم.

مادرم ۴۳ سالشه فیبرم ۷ سانت داره و مشکوک به داشتن اندومتریوز میخاد لاپارا کنه  با خونریزی زیاد بالای ۱۲ روز کمبود خون شدید شد براش خون تزریق کردن

حالا اورژانسی باید ببرمش برای عمل

شیراز کدوم بیمارستان برای عمل لاپارا خوبه و تمیزه و دکتر زنان اورژانسی خوب عمل میکنه؟

سلام

ان شاء که سلامتی باشه

شما اول باید دکتر رو انتخاب کنین فکر کنم

دکترهای خوب رو انتخاب کتین و بعد ببینین کدوم بیمارستان عمل میکنن

من نظم و تمیزی و رسیدگی کوثر رو دوست دارم

یک عملم هم بعثت بود که خوب بود

وای

اسم دکترم که عملم کرد یادم نمیاد

کارشم عاالیه

قبلا هم بعثت بود هم ام آر آی

سلامان شاء که سلامتی باشهشما اول باید دکتر رو انتخاب کنین فکر کنمدکترهای خوب رو انتخاب کتین و بعد بب ...

بله عزیز ولی الان اورژانسی هست و وضعیتش خطرناکه نمیتونه منتظر نوبت عمل دکترای خوب باشه که هر ۶ ماه یلا نوبت عمل میدن دنبال یه بیمارستانم که خوب باشه و دکتر خوبی داشته باشه برای عمل ...ممنون از راهنماییت عزیز بعد بعثت و کوثر دولتی هستن یا خصوصی و اینکه با بیمه اسیا و تامین اجتماعی قرار داد دارند؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیز ولی الان اورژانسی هست و وضعیتش خطرناکه نمیتونه منتظر نوبت عمل دکترای خوب باشه که هر ۶ ماه ی ...

بعثت خصوصیا

گوثر نیمه خوصصی

باید زنگ بزنین و زپرسین

دکترا وقتی شرایط مادرتون رو ببینین خودشون نامه اورژانسی میدن

اسم دکترم یادم اومد

فتانه شوشتریان

میگن پگاه روانفر هم خوبه

چندتا اسم انتخاب کن

و از دکتر تو و نوبت دات آی آر نوبت اشونو چک کن

دیگه میفته برای شنبه و یمشنبه

یک آدم هایی هم هستن پول بهشون میدی و نوبت دکتر میگیری

توی دیوار بگرد شاید پیداشون کنی